Jacuzzi's in stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Wünder Tuinmeubelen

Wünder Tuinmeubelen

Het Belgische Wünder creëert producten volledig naar eigen goesting, omdat ze houden van mooie dingen. Elk design is uniek, stijlvol en straalt in zijn eenvoud.

Back to basics, maar dan anders

Het creatieproces van Wünder begint telkens bij een eenvoudig idee en eindigt met een al even simpel, maar opmerkelijk object.

"Alles kan. En iedereen mag meedenken. Er is geen lijn, geen richting die we uit willen. Onze producten moeten mensen gewoon doen glimlachen. En dan zijn de mogelijkheden natuurlijk eindeloos", aldus Björn De Vos, productdesigner voor Wünder. 

Waarom Wünder?

Fris Belgisch Design

Bij Wünder gelden weinig beperkingen. Ze maken gewoon waar ze zin in hebben. De collectie van Wünder zit vol alledaagse voorwerpen met een unieke twist

Geen Tralala, enkel Ohlala

Wünder houdt niet van gedoe, wel van ongekunstelde eenvoud. De ontwerpen zijn open, ongecompliceerd en een beetje bijzonder.

Advies

Laat je door onze outdoor living specialisten bijstaan. Afmetingen, materiaalgebruik, stoffen, kleurcombinaties, onderhoud, … 
Bij de ideale tuinset komt veel kijken. Onze professionals loodsen je door de verschillende mogelijkheden en begeleiden je zoektocht naar de tuinmeubelset van jouw dromen.

Ontdek de Wünder Collectie

Bekijk onze andere tuinmeubelmerken