hive-keskkond-scaled.jpg

Saunakachel HUUM

Sauna Saunakachel Saunakachel HUUM

Een saunakachel van HUUM is een elegante warmmaker in het hart van uw sauna. Het pure Scandinavische design van de HUUM saunakachels benadrukt de natuurlijke schoonheid van saunastenen en brengt het sauna-interieur tot leven. 

haljas-hele-mini-drop-huum.webp
b01i3079-scaled.webp
hive-keskkond-2-scaled.webp
huu04741-scaled.webp


Ests saunagerfgoed, milde stoom en moderne technologie

De saunakachels van HUUM belichamen het rustieke maar elegante Scandinavische design dat de natuurlijke schoonheid van saunastenen viert en zijn ontwikkeld met oog op duurzaamheid en efficiënt materiaalgebruik.

Met de slimme saunabesturingen en mobiele app van HUUM is het verwarmen van uw sauna nog nooit zo gemakkelijk geweest.

Welke HUUM kachel kies jij?


drop-elektrikeris.webp

1. DROP

De DROP elektrische saunakachel is geïnspireerd op het puurste element van de natuur - een waterdruppel. Het slanke en ronde ontwerp voegt een vleugje elegantie toe aan elk sauna-interieur.

Naast zijn esthetische aantrekkingskracht beschikt de DROP kachel over een compact formaat geschikt voor maximaal 55 kg stenen Hij geeft een zachte en langdurige stoom en is voorzien van duurzame roestvrijstalen details.

hive-sauna-heater-web-2.webp

2. HIVE

De elektrische saunakachel HIVE is een stijlvolle optie voor grotere sauna's, ideaal voor spa's of sportscholen. Het op bijenkorven geïnspireerde ontwerp kan een indrukwekkende 270 kg saunastenen bevatten, voor een zachte en rijke stoom voor nog langere saunasessies

De details van de kachel zijn gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Door zijn ronde vorm kan de HIVE in het midden van de kamer worden geplaatst, waardoor hij perfect is voor groepen of families.

UKU WiFi sauna controller

Het UKU WiFi-besturingssysteem is een uitstekende optie voor sauna's in gebieden met WiFi-bereik, zoals huizen, kantoren of accommodaties. Met dit systeem kunt u uw sauna verwarmen via het bedieningspaneel ter plekke of vanaf uw mobiele telefoon, ongeacht waar u zich op dat moment bevindt.

Met de HUUM app kunt u eenvoudig de start- en eindtijd van het verwarmen, de doeltemperatuur en de huidige temperatuur van de sauna instellen. Bovendien ontvangt u een melding wanneer de sauna warm is en klaar voor gebruik.

U kunt ook de saunaverlichting, ventilatie en stomer aansluiten op het besturingssysteem voor nog meer gemak. Oververhittingsbeveiliging en een kinderslot zorgen voor de veiligheid van uw sauna.

uku-glass-hand-01web.webp
huu04741-scaled.webp
huum-uku1-0.jpg

Over Huum

HUUM is een Ests bedrijf dat zich focust op de productie van hoogwaardige saunakachels die een prachtig design, zachte stoom en slimme technologie combineren, gedreven door een diepe liefde voor de sauna en een dorst naar innovatie.

  • "huum" in Ests - vlam, gloed, vlammenzee
  • "humidium" in het Latijn - stoom, vochtigheid, vochtigheid
  • "xŪma" in oud-Germaans - schaduw, schaduw, duisternis
  • "húm" in oud-IJslands - schemering, schemer, halflicht
  • "Ūm" in het Livoniaans - dageraad, dageraad, zonsopgang

HUUM is de hete stoom die opstijgt uit de stenen, de vitaliteit van de traditionele Estse sauna, gevoed door de warmte van vriendschap en de aanstekelijke energie van saunaliefhebbers.

b01i8932-hdr-scaled-e1687258136347.webp

Ontdek onze sauna merken

Bezoek onze showroom in Turnhout

Bewonder de Saunum saunakachel van dichtbij en kom langs in onze ruime showroom. Met 3.000 m² aan wellness en outdoor living artikelen vind je vast wat je zoekt!

19.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal