piec-do-sauny-narvi-nm-4-5-kw-pokretla-kamienie-c-typ-sauny-finska.jpg

Narvi Saunakachel

Sauna Saunakachel Narvi Saunakachel

De Narvi Saunakachels zijn modern en gemaakt met 100% Finse kwaliteitsproducten

Met hun jarenlange ervaring is dit Finse bedrijf vooruitstrevend in het leveren van betaalbare en duurzame saunakachels voor het saunaritueel. 

narvi-nm-412-768x768.jpg
0g7a9254-768x768.jpg
364.jpg
narvi-saana-musta-155831.jpg


Gemaakt om lang mee te gaan

De saunakachels van Narvi hebben een antwoord voor elke verschillende behoefte. Traditioneel, modern of eenvoudig, ze zijn er in verschillende formaten die daarbovenop een lange levensduur hebben en waarbij alle onderdelen vervangbaar zijn. Daarnaast zorgt de juiste afstelling van de luchttoevoer en brandtechniek ervoor dat ze een enorm kleine CO² uitstoot heeft.

5 voordelen van een Narvi Saunakachel

  • Warmt snel op en in enkele minuten gebruiksklaar
  • Duurzame oplossing
  • Kleinste CO² uitstoot in de markt
  • Modern en voorzien van de nieuwste technieken
  • Besparend op energie
  narvi-side2.jpg

  Onze favoriete Narvi modellen

  piec-do-sauny-narvi-nm-6-kw-pokretla-kamienie-c-czesci-i-akcesoria-piec.jpg

  1. Naava

  Voor in sauna's van 3m³ tot 14m³

  De Narvi NM elektrische saunakachel is ontworpen om gemakkelijk te gebruiken en vervaardigd uit hoogwaardige materialen. Dankzij het grote stenencompartiment biedt hij geweldige stoom. De bedieningsschakelaar kan eenvoudig aan de linker- of rechterkant van de saunakachel worden geïnstalleerd en heb je de keuze tussen een 4,5 kW, 6 kW of 9 kW model. De kleurmogelijkheden zijn zwart, grafietgrijs en geborsteld roestvrij staal.

  saana-suojakaide-1-scaled.webp

  2. Saana

  Voor in sauna's van 5 m³ tot 14 m³

  Met de Narvi Saana saunakachel wordt aanwendbaar stoom gecombineerd met een stijlvol design. Dankzij de grote hoeveelheid saunastenen en het doordachte ontwerp kan de kachel uitstekend opwarmen met een langdurige en zachte stoom. Met een elektronische thermostaat helpt het om de temperatuur op een aangenaam gelijkmatig en gewenst niveau te houden.

  Het rooster rondom de stenen toont de stenen op een opvallende manier. De saunakachel is verkrijgbaar met een behuizing die zwart geverfd is of gemaakt is van roestvrij staal. Het pakket van de saunakachel bevat ook een stijlvol, autonoom bedieningspaneel dat het zeer eenvoudig maakt om de kachel te gebruiken en de temperatuur naar wens aan te passen.

  Ontdek onze sauna merken

  Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

  Ja, ik wil een topdeal