dedon-kida-mood-01.jpg

Kida Tuinmeubelen van Dedon

De Kida is een speelse hangende loungestoel die zowel leuk is om naar te kijken als om te gebruiken. De collectie heeft een wiegachtige organische vorm die open, luchtig en uitnodigend is.

  Bij het bedenken van de Kida probeerde Burks, de ontwerper van de collectie, de hangstoel opnieuw uit te vinden. Geïnspireerd door zijn nauwe samenwerking met de meesterwevers van Dedon in de Filippijnen, ontwikkelde de ontwerper een design dat er als een cocon uitziet.

  Met zijn organisch gevormde frame van gepoedercoat aluminium is de Kida licht maar toch uitzonderlijk sterk. De hangstoel is gemaakt met de innovatieve Dedon Fibre Touch dat een bijzonder zachte kwaliteit heeft en te verkrijgen is in drie gestreepte combinaties.

  Details

  Uitvoeringen

  Hangende loungestoel met of zonder staander.

  Kleuren

  Verkrijgbaar in Glow Touch, Ease Touch en Dusk Touch.

  Extra

  Keuze uit meerdere soorten kleuren voor het kussen.

  Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.