dedon-seax-mood-07-hanolux.jpg

Seax Tuinmeubelen van Dedon

De Seax collectie staat voor moderne elegantie en is uniek door zijn aandacht voor detail, rijkdom en innovatieve oplossingen. Seax bestaat uit een speelse regisseursstoel en enkele tafels.

  De Seax collectie, ontworpen door Jean-Marie Massaud, bestaat uit opklapbare fauteuils, voetenbankjes en verschillende eet- en salontafels. Bij de ontwikkeling van Seax liet Massaud zich inspireren op de gestroomlijnde racejachten. Met deze collectie probeerde Massaud hun "kwaliteit, gepastheid en tijdloosheid" te benadrukken en tegelijkertijd hun verfijnde vouwmechanisme te verbergen.

  Details

  Uitvoeringen

  Eetstoel, lage stoel en eettafels.

  Kleuren stoelen

  Het zit- en rugvlak is te verkrijgen in 4 verschillende kleuren in combinatie met het aluminium frame in black pepper of lipari.

  Kleuren tafels

  Het aluminium frame kan in black pepper of lipari in combinatie met een composiet of teak tafelblad.

  Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.