dedon-seax-mood-1.jpg

Seax Tuinmeubelen van Dedon

De Seax collectie staat voor moderne elegantie en is uniek door zijn aandacht voor detail, rijkdom en innovatieve oplossingen. Seax biedt een breed scala aan exclusieve stofkleuren.

De Seax collectie, ontworpen door Jean-Marie Massaud, bestaat uit opklapbare fauteuils, voetenbankjes en verschillende eet- en salontafels. Bij de ontwikkeling van Seax liet Massaud zich inspireren op de gestroomlijnde racejachten. Met deze collectie probeerde Massaud hun "kwaliteit, gepastheid en tijdloosheid" te benadrukken en tegelijkertijd hun verfijnde vouwmechanisme te verbergen.

Details

Uitvoeringen

Eetstoel, lage stoel, eettafel en koffietafel.

Kleuren

Het aluminium frame bestaat in Zwart, Black Pepper, Wit en Nori. Voor de zitting heb je de keuze uit verschillende kleuren. De tafelbladen kunnen in Teak of Wit, Ebony composiet.

Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

moodboard-website-2020.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.