Chaise Longue

Compact, ultra comfortabel en een esthetisch mooi designstuk in je tuin. Een chaise longue is de ideale aankoop om buiten tot rust te komen. Dit zijn onze chaise longue banken.

ctr-tribu-chaise-longue-hanolux-turnhout.jpg

Chaise longue kopen? Zo geniet je optimaal van de zon op je terras

Met een chaise longue buiten in je tuin, heb je altijd een ideale zen- en zonplek. Het neemt weinig plaats in en het doet je helemaal ontspannen. Ideaal om te combineren met een momentje in je sauna of bubbelbad. Toch? Plaats je chaise longue buiten in je loungeruimte of aan het zwembad voor de ultieme zomerdag.

tribu-senja-sofa-meridienne-tuinmeubelen-tuinmeubels-modern-klassiek-antwerpen-turnhout-hanolux-2-1024x700.jpg

Chaise longue weerbestendig en duurzaam dankzij onze design merken

De chaise longues van onze Belgische outdoor living merken zijn gemaakt van uiterst hoogwaardige materialen. Zo zijn ze bestand tegen weer en wind en hoef je ze niet dagelijks te beschermen.

Bovendien werken onze merken met doorlaatbaar textiel, stevige frames en duurzame materialen zoals teakhout en aluminium. Daardoor gaat je chaise longue jarenlang mee. 

Wil jij een chaise longue met leuning, in zwart gepoederlakt aluminium of houd je van beige tinten met een houten onderstel? Talloze combinaties zijn mogelijk.

Test je favoriete chaise longue uit in onze showroom

Zie jij je al languit liggen in je tuin? Kom dan zeker onze chaises longues eens uittesten in onze showroom in Turnhout. Snuister tussen al onze tuinmeubelen of plan een afspraak in met onze experts. Zij begeleiden je maar al te graag bij je aankoop.

ctr-tribu-meridienne-hanolux-zomersolden-stockverkoop-50.jpeg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine