Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
formentera-jive-zidiz-groot.jpg

Jive Tuinmeubelen van Royal Botania

Modern of klassiek, de Jive-stoel past in elke omgeving maar valt toch op door zijn design. Deze collectie is te verkrijgen als eetstoel of lage stoel.

  De Jive-stoel is te verkrijgen in die verschillende versies: Een eerste combineert een teakhouten rugleuning met een taps toelopend aluminium frame en een gewoven zitting van Olefine dat opgevuld is met een QuickDry schuim. De tweede versie ruilt de gewoven zitting voor een aluminium plaat die wordt voorzien van een zitkussen. Ten derde is er ook een volledig aluminium versie van de Jive beschikbaar. Ook deze wordt voorzien van een zitkussen.

  Details

  Uitvoeringen

  Eetstoel en lage stoel.

  Kleuren

  Frame kan in het wit, pebble, olive, sand, brons of antraciet met of zonder teak rugleuning. In een brons of antraciet uitvoering kan je ook kiezen voor een geweven zitting.

  Extra

  Keuze uit meerdere soorten stoffen in verschillende kleuren.

  Bekijk een andere Royal Botania tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.