strappy-195-royal-botania-hanolux.jpg

Strappy Tuinmeubelen van Royal Botania

De Strappy collectie, ontworpen door Kris Van Puyvelde, is een minimalistische en functionele stoel. Door een optische truc lijkt de zitting en de rug te zweven tussen het frame, dit geeft de stoel een uniek uiterlijk.

  De nieuwe en zeer originele Strappy stoel heeft een gecoate roestvrijstalen structuur die bestaat uit één doorlopende staaf die helemaal rond loopt om een minimalistisch maar functioneel én stapelbaar frame te vormen. Wat opvalt is de bekleding, de aluminium banden zijn binnenin weggewerkt. Samen met de verborgen armleunverbinding vormen ze de ruggengraat van de Strappy. Deze optische truc maakt het niet alleen mogelijk om een zeer fijn en fragiel ogende stoel te hebben, maar zorgt ook voor een nog groter voordeel. De bekleding is in mum van tijd afneembaar voor schoonmaak of voor het veranderen van de kleur. Kies uit meer dan 70 kleuren voor de zitting of uit enkele kleuren imitatieleer.

  strappy-195-royal-botania-hanolux.jpg

  Details

  Uitvoeringen

  Eetstoel, relax stoel, schommelstoel en voetenbank.

  Kleuren

  Frame kan in wit, pebble, sand, brons of antraciet.

  Extra

  Voor de stroken heeft u keuze uit verschillende Polyskin kleuren of uit de volledige textielcollectie van Royal Botania.

  Bekijk een andere Royal Botania tuinmeubelen collectie

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.