styletto-300-oval-dining-table-styletto-55-dining-chairs-hanolux-2.jpg

Styletto Tuinmeubelen van Royal Botania

De Styletto-collectie huldigt de schittering van eenvoud en wekt een gevoel van verfijning en rust op. Natuurlijke tinten en zachte golvende lijnen smelten samen in een lyrisch wiegelied.

De elegante stukken van deze buitenmeubelen stralen sereniteit uit en nodigen je uit om even afstand te nemen van de wervelwind van het dagelijkse leven en te genieten van het moment. Ervaar het wonder van moeiteloze luxe en gestroomlijnd design.

Deze reeks bevat een stoel en tafel. De naam verwijst naar de elegantie van hoge hakken en de gedurfde, stijlvolle uitstraling van het frame. De tafel is verkrijgbaar in 6 verschillende vormen en maten, en verschillende materialen. De Styletto-tafelonderstellen zijn bovendien verkrijgbaar in 4 verschillende hoogtes. Van je ochtendthee tot een chique, lage lunch, cocktails met vrienden bij het zwembad, tapas in de late namiddag of een formeler diner ‘s avonds, voor elk moment van de dag heb je een Styletto-tafel met de juiste hoogte, grootte en vorm op maat van elke gelegenheid.


Details

Uitvoeringen

Eetstoel en tafels

Kleuren

Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen.

Bekijk een andere Royal Botania tuinmeubelen collectie

moodboard-website-2020.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.