Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
tribu-suro-hanolux-zetel-stoel-tuinmeubelen.jpg

Suro Tuinmeubelen van Tribù

Typerend voor de Suro collectie van Tribù is de perfecte beheersing van materialen en rondingen. Suro staat voor stevig zitmeubilair uit teakhout of aluminium in perfecte harmonie met de bekleding van gevlochten touw.

  De Suro collectie is meer dan de combinatie van twee materialen: hij verenigt de robuuste elegantie van teakhout of gepoederlakt aluminium met de flexibiliteit van gevlochten touwwerk. Beide materialen gaan elegant op in dit uitzonderlijke ontwerp. De rugleuning, die om de stoel lijkt te zweven, omarmt het geheel als een beschermend bloemblad en garandeert door zijn rondheid een uniek zitcomfort.

  eettafel-suro-teak-tribu-hanolux.jpg

  Details

  Uitvoeringen

  Armstoel, loungestoel, tweezit en eettafel.

  Kleuren

  Keuze uit een teak of aluminium frame voor de stoelen en tweezit in combinatie met een linen of hemp kuip in Trizo rope. Eettafel altijd volledig in hoogwaardig teakhout.

  Extra

  De eettafel is beschikbaar tot een lengte van wel 6m30.

  Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.