Picknicktafel

Een picknicktafel op je terras is een echt gezelligheidsmeubel. Deze eettafel met zitbank is ideaal voor gezellige onderonsjes met vrienden of om samen te tafelen met je hele gezin. Bekijk hier onze picknicktafels.

wunder-table-19-hanolux-tuinmeubelen-tuintafel-picknickbank-picnicbank.jpg
Tuinmeubelen Tuintafel Picknicktafel

Picknicktafel kopen? Wij hebben ronde en rechthoekige picknicktafels!

De picknicktafel wordt steeds populairder. Een kwalitatief Belgisch merk als Wünder voelde die trend enkele jaren geleden goed aan en bracht zowel een ronde als rechthoekige variant op de markt. Jouw terras wordt met een picknicktafel echt een gezellige plek om samen te tafelen.

Een houten picknicktafel? Of toch liever aluminium?

Met een houten tafelblad en aluminium frame combineer je gezelligheid met duurzaamheid en comfort. Wil je onderhoudsvriendelijk gaan? Kies dan ook voor een aluminium picknicktafel van top tot teen. Dat laat je ongestoord een heel jaar buiten staan en heeft geen onderhoud nodig.

Krijg je keuzestress van al die opties? Laat ons ervaren exterieurteam je begeleiden bij je aankoop. Zij weten precies hoe ze die zalige vakantiesfeer in jouw specifieke tuin krijgen.

wunder-picknickbank-belgisch-design-tuinmeubelen-the-circle-2.jpg

Bekijk alle picknicktafels in onze showroom

Kom eens langs in onze showroom in Turnhout. Daar kan je naar believen testen en ervaren. Onze picknicktafels staan speciaal voor jou aangekleed geëtaleerd. Met zachte kussens, design kaarsen en gezellig sfeerlicht. En dat allemaal omgeven door het groene van de natuur. Kom eens kijken!

wunder-picknickbank-belgisch-design-tuinmeubelen-the-circle-4.jpg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine