Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie
Jacuzzi® Italian Design Collection

Jacuzzi® Italian Design Collection

De Italian design collectie van Jacuzzi® breekt met de typische Amerikaanse spa.
Laat u verbazen door de nieuwe lichting bubbelbaden en geniet van een
buitengewoon design met innoverende functies. Met meer dan 60 jaar ervaring en expertise heeft Jacuzzi® nu ook een collectie die meer laat zien dan de klassieke hot tub, maar zoals altijd geniet u van dezelfde exceptionele hydromassage, filtering en technologie.

Meer dan de klassieke buitenspa

Het mag eens wat anders zijn! De Italian design collection breekt met de traditionele amerikaanse buitenspa’s en geeft ons een glimps naar de toekomst. Geniet van een modern design, nieuwe technologieën en gemakkelijk gebruik.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Onze favorieten

Virtus

De Jacuzzi® Virtus is werkelijk een volledige nieuwe spa en uniek in de wereld! Geniet van de sensatie van een overloop spa zonder de typische extra technische ruimte, alles is ingebouwd in een verplaatsbaar bubbelbad.

De tweede primeur zit hem in het zandfiltersysteem waardoor u nooit meer de klassieke filters moet poetsen, dit zorgt voor een zeer simpel onderhoud.

Ten slotte valt de Virtus Jacuzzi® meteen op door haar unieke vormgeving en simpele bediening, ontdek deze splinternieuwe spa in onze showroom.

Bekijk de Virtus

Unique

De Unique van Jacuzzi® is een moderne spa voor de designliefhebber. Deze kleine minimalistische whirlpool zorgt voor een stijlvolle aanvulling aan uw buitenterras.

Geniet van strakke lijnen, ingewerkte kussens en subtiele verlichting. Unique geeft u een grootste vrijheid van installatie: buiten of binnen, ingebouwd of op de vloer, in elke omgeving of situatie.

Zo kan u zelfs de buitenpanelen aanpassen naar uw eigen wens buiten de standaard teak en wengé afwerking. Ontdek deze spa in onze showroom.

Bekijk de Unique

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.

Welke Jacuzzi® series spreekt jou aan?