oklahomawebsite.jpg

Oklahoma BBQ

De Oklahoma barbecue is een echte klassieker onder de buitenkeukens. Deze uitzonderlijke bbq is er voor de echte liefhebbers! Uitgevoerd in een stevige constructie kunnen deze robuuste BBQ’s tegen een stootje. En regen of sneeuw? Geen probleem: het plaatstalen deksel is in gesloten stand volledig “slecht-weer-bestendig”.

  Een echte blikvanger voor in je tuin.

  Het uitzonderlijke locomotief design biedt de mogelijkheid om via een vuurhaard en grillzone op verschillende manieren te grillen, hetzij direct, hetzij indirect. In de schoorsteen kan u tegelijkertijd voedsel roken. Door zijn dik plaatstaal en hoge warmte geeft deze bbq een unieke smaak aan alles wat je bereidt.

  Stook de Oklahoma op houtskool of op echte houtblokken en beleef de gezelligheid van een echt vuur.

  Oklahoma bbq's momenteel niet leverbaar ⚠️

  Wegens grondstoftekorten zijn de bbq's momenteel niet leverbaar,
  om de kwaliteit te garanderen schakelt Oklahoma niet om naar inferieure materialen.

  Contacteer ons voor updates of houd deze pagina in de gaten.

  Directe of indirecte warmte

  img-3780.jpg

  Roken met de BBQ

  In de schoorsteen van deze locomotief barbecue kan u tegelijkertijd met het grillen van uw vlees en groenten ook voedsel roken.

  Dit in de schouw gerookte voedsel krijgt zo de typische rooksmaak. Alle gewoon gegrilde of gekookte gerechten die op de grills zijn klaargemaakt daarentegen smaken niet in het minst naar rook. Door de intense hitte wordt alle rook immers meteen weggezogen via de schouw. Niets zo gemakkelijk en zo veelzijdig als een Oklahoma!

  ok-sfeerfoto-eten-742x1024.jpg

  Gezond barbecueën

  Met deze barbecue is verbrand vlees uit den boze dankzij het indirect grillen. U hoeft geen ongezonde vetten toe te voegen. U krijgt gezond gegrild vlees, gerookte lekkernijen en andere gezonde gerechten op uw bord. Barbecue zo vaak als u wil!

  ok.jpg

  Gemakkelijk in gebruik

  Een Oklahoma is te moeilijk in gebruik? Helemaal niet! U zult versteld staan hoe eenvoudig het is te koken op een authentieke houtbarbecue. De sleutel ligt in het hoog opstoken van het vuur totdat de hele BBQ een intense hitte uitstraalt.

  img-2558.jpg

  Weerbestendig

  De barbecues zijn uitgevoerd in ijzersterke constructies die tegen een stootje kunnen. Regen of sneeuw? Geen nood: het gesloten deksel is “slecht-weer-bestendig”.

  ok-sfeerfoto-20-chuckwagon.jpg

  Blikvanger in uw tuin

  Geef het toe, een Oklahoma BBQ in uw tuin valt op… De oerdegelijke houtbarbecue trekt ieders aandacht en z’n robuuste plaatstaal dwingt bewondering af.

  Is een Oklahoma moeilijk om op te BBQ'en?

  15501998-c-presssection-2015-s-performer-deluxe-gourmet-bbq.jpg

  BBQ's op onze webshop

  Bekijk een kleine selectie van ons barbecue assortiment op onze webshop.

  Niet gevonden wat je zocht? Stuur een berichtje naar één van onze specialisten of spring binnen in onze 3000m² showroom in Turnhout.

  Bekijk onze webshop

  Bekijk onze andere modellen