Blog Waarop moet je letten bij het kopen van een Jacuzzi®?

Waarop moet je letten bij het kopen van een Jacuzzi®?

Waar op letten bij het aankopen van een Jacuzzi®? Elke dag genieten van wellness bij jou thuis, wij overlopen met jou de aandachtspunten en vragen die je jezelf moet stellen.

jacuzzi-j-235-spa-bubbelbad-kopen.jpg

Gepubliceerd op 23 april 2020

Jacuzzi

Een paar aandachtspunten die een miskoop kunnen vermijden:

👉 de hygiëne van uw jacuzzi
👉 de verschillende soorten en type massages in je jacuzzi
👉 het verbruik van uw jacuzzi

Deze 3 pijlers bepalen 95% van de kostprijs, en zoals zo dikwijls geldt hier ook: hoe beter, hoe duurder. Maar na verloop van ongeveer 10 jaar is de duurste aankoop de goedkoopste geworden!

Informeer je dus goed over alle voor- en nadelen. Zo ben je verzekerd van een zorgeloze, aangename en duurzame ontspanning.

Al klinkt het goedkopere aanbod van sommige leveranciers in je zoektocht naar de perfecte spa misschien wel als muziek in je oren, laat je toch niet zomaar verleiden om voor de goedkoopste spa te kiezen. Een goedkopere spa kan namelijk op termijn een hele dure worden. Het is misschien een huizenhoog cliché, maar wanneer we het hebben over spa’s is goedkoop duurkoop – een waarheid als een koe.

Het is echt belangrijk om volgend onderscheid in je achterhoofd te houden wanneer je gaat ‘spa-spotten’: je hebt inderdaad goedkopere merken of modellen die beschikken over minder luxe of minder opties, maar wel degelijk voldoen aan de normen van West-Europa, Canada of de VS. Het zijn budgetmodellen met minder extra’s, maar ze zijn daarom niet minder van kwaliteit. Je zit met andere woorden veilig wanneer je voor een dergelijk budgetmodel kiest.

Wanneer je echter kiest voor een goedkoper model dat in China werd gefabriceerd, zou je op termijn wel eens in de problemen kunnen komen. Deze modellen kunnen zich namelijk niet meten met de topkwaliteit van Canada, Europa en de VS. Hun sturing, verwarming en isolatie zijn vaak minder van kwaliteit. Ook is de besturingsmethode vaak erg complex. Het grootste minpunt is echter het verbruik en het grotere risico op lekkages van deze goedkopere Chinese modellen. Ze verbruiken soms tot wel 4x zoveel als de betere premium merken.

Kies dus voor een degelijk merk! En kies binnenin het gamma van dit degelijke merk naar gelang uw specifieke wensen voor een luxe model of een eenvoudig model. Kom voor meer uitleg gerust langs bij ons in Turnhout.

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs