Blog Hanolux investeert, onze 5 projecten voor 2022

Hanolux investeert, onze 5 projecten voor 2022

Met meer dan 50 jaar op onze teller blijven we vooral niet stilstaan! Zoals altijd investeren we constant in interne opleidingen, onze showroom en een verdere digitalisering. Maar na onze 50e verjaardag werd het tijd om nog een tandje bij te steken.

Op naar de volgende 50 jaar met onderstaande investeringsprojecten.👇

gevel-hanolux-2.jpg

Gepubliceerd op 09 april 2022

Hanolux

Vernieuwing van onze voorgevel

Gemakkelijk bereikbaar langs de afrit van de E34 heeft onze showroom altijd een toplocatie gehad. Met meer dan 3.000 m² zijn we een unieke combinatie van wellness & outdoor living producten in België, maar de voorkant van onze showroom geeft niet altijd de grootte van onze showroom weer.

Daarom vernieuwen we onze front volledig, van de voordeur tot een nieuwe lichtreclame.

Structurele upgrades en interieur

50 jaar, dat kan tellen. Tijd om ook onze vaste gebouwstructuur te upgraden met onder meer nieuwe ramen, verlichting, zonnewering, ventilatie, alarmsysteem, etc..

Ook onszelf trakteren we graag met een vernieuwing van het interieur. Onder meer onze bureaus, sanitair en ontvangstbalie krijgen een opfrisbeurt.

Investering in magazijn en werkhuis.

Onze groei gaat ook gepaard met een grotere capaciteit van goederen, mede om snelle leveringen te blijven garanderen tijdens deze onzekere coronatijden.

Met de aankoop van een aangrenzende grond kunnen we voorzien in extra opslagcapaciteit voor onze producten en een bredere keuze qua assortiment voor onze klanten.

Ook breiden we onze parking uit, inclusief laadstations voor elektrische wagens.

Verder groeien in service

Waar sta je als KMO vandaag nog zonder een goede service? Nergens in onze ogen, daarom dagen we onszelf graag uit om hier nog verder in te groeien. Een hoog opgeleid team, service onderdelen in stock en snelle opvolging waren al aanwezig... maar alles kan altijd beter.

Daarom verdubbelen we ons service team, zetten we volop in op een nog kortere opvolging via een nieuw intern systeem en werken we aan een helpcentrum waar je als klant snel zelf de antwoorden kan vinden op simpele vragen.

Als dat nog niet genoeg zou zijn, breiden we onze servicecontracten op Jacuzzi’s uit om jou als klant nog meer te ontzorgen.

Jouw wellness en outdoor living plannen op maat

Al jaren werken we bij Hanolux volledig op maat. Met onze in-huis technisch tekenaar en vormgevers is elk project een uniek pareltje. Om dit nog meer in de kijker te plaatsen vind je binnenkort in onze showroom ook een heuse wellness en outdoor living studio.

Zo kunnen we samen met jou nog vlotter op zoek gaan naar jouw droom realisatie, natuurlijk in combinatie met de nodige moodboards en plannen.

Uiteraard blijft de rest van onze showroom ook niet onaangeroerd, net zoals de vorige jaren vullen we deze steeds met de allernieuwste collecties. Dat gaat natuurlijk gepaard met tal van nieuwe opstellingen, sferen en producten.

hanolux-gevel.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs