Jacuzzi's® op stock 🎉

Ja, ik wil elke dag genieten
Wij vieren 50 jaar Hanolux en jij feest mee!

Wij vieren 50 jaar Hanolux en jij feest mee!

Het is een bijzonder jaar voor ons. Wij blazen 50 kaarsjes uit! Wij zijn supertrots op die mijlpaal en vieren hem graag in stijl samen met onze klanten. Want het zijn jullie die die jaren mee op de teller zetten, dus verdienen jullie het meer dan ooit om te genieten van leuke extraatjes en verrassingen.

Benieuwd wat voor leuks we in petto hebben? Kom dan langs in onze showroom en laat je verwennen!

Maar hoe begon ons verhaal eigenlijk?

Al 50 jaar bieden wij onze klanten pure luxe en comfort. Maar luxueus genieten was 50 jaar geleden iets helemaal anders dan nu. Benieuwd naar ons ‘Er was eens…’-verhaal? Lees hieronder dan zeker verder! 👇


Van zonnewering tot tuinmeubelen

In 1971 opende Annemies schoonvader een kleine showroom waar je zonnewering kon kopen. En dat werd het startpunt van wat een showroom van 3000 m² zou worden. Het assortiment aan zonnewering werd systematisch uitgebreid. Eerst kwamen er tuinmeubelen bij. Wat begon met basic stoelen, tafels of ligbedden in riet, plastic of hout (vaak teak) evolueerde naar echt buiten leven en genieten. De tuin werd een verlengstuk van de woonkamer.

De Belg volgde die trend en kreeg meer en meer aandacht voor kwaliteit en design, voor comfort en luxueuze ontspanning.

Niet alleen als consument, maar ook als ondernemer. Belgische producenten zoals Royal Botania, Tribù en Manutti kwamen op de markt en veroverden ver buiten onze landsgrenzen hun plekje onder de zon. Wij zijn natuurlijk heel trots dat wij deze topmerken mee op de kaart konden zetten.

Pionier in jacuzzi en infraroodcabines

35 jaar geleden zetten we een gewaagde stap. Een toenmalige partner-leverancier had in Amerika een trend gespot: bubbelbaden. Niemand had er hier al van gehoord, laat staan dat er toen vraag naar was, maar wij brachten ze als één van de eersten naar België. Het heeft even geduurd, maar na een paar jaar had iedereen door dat je zo’n bad niet in de badkamer hoeft te plaatsen, maar dat het een zaligheid is in je tuin.

Voor infraroodcabines deden we net hetzelfde. Die trend vonden we dichter bij huis. Onze noorderburen wisten die warmtetechnologie al te appreciëren. Wij vonden die heerlijke warmtestralen ook hartstikke leuk en werden de grootste dealer van België.

Ondertussen vind je bij ons zowat alles wat je wellnesshart begeert. Van sauna's, barrelsauna’s, stoomcabines, infraroodsauna's tot swimspa's en ook de enige echte Jacuzzi. Si! Wij haalden het originele Italiaanse jacuzzimerk naar onze showroom om jullie te laten kennismaken met dolce far niente in stijl.

De trend van de laatste jaren? Ons eigen saunamerk! Ook daarmee vervullen we onze pioniersrol met verve. We tekenen sinds een paar jaar sauna’s en stoomcabines helemaal op maat uit en bouwen en installeren ze bij je thuis.

Hanolux goes digitaal

Een 5-tal jaar geleden gooiden we de aanpak van Hanolux over een andere boeg. We gaven ons logo en huisstijl een make-over en we maakten de switch naar de digitale wereld. Dat resulteerde in een nog persoonlijkere aanpak en service en een stevige groeispurt. We investeerden in een nieuwe website, een webshop en we verlegden onze grenzen: van onze showroom in Turnhout werden we zichtbaar op het wereldwijde web en zijn kompanen.

Enter de 3e generatie

Zes jaar geleden vervoegde kleinzoon Stijn het team en sinds 2020 staat ook kleindochter Lies mee aan het Hanolux-roer. Die combinatie tilde ons familiebedrijf naar een hoger niveau. Stijn neemt de zakelijke leiding voor zijn rekening en verdiept zich met plezier in alles wat nieuwe technologie betreft. Lies verwent onze klanten als interieurvormgeefster met moodboards en uitgewerkte plannen.

Jouw droomproject krijgt bij ons dus meteen vorm en kleur. Da’s dus nog leuker kiezen en voor ons nog gezelliger, persoonlijker en professioneler werken.

Laat jouw gelukwensen achter ❤️

Al onze bezoekers en klanten kunnen hun gelukwensen of prettige ervaringen achterlaten op één van onze prikborden. Na ons feestjaar trekken we een winnaar die wordt getrakteerd op een leuke wellness verrassing.

Hieronder kunnen jullie alvast meelezen met enkele van de kaartjes..