Blog Hanolux start verbouwingen

Hanolux start verbouwingen

Sinds september starten we met grote verbouwingen aan onze showroom. We blijven gedurende de hele periode open. De impact op de showroom is ook minimaal, zo hoeven onze bezoekers niets te missen van ons gebruikelijke assortiment.

hanolux-gevel.jpg

Gepubliceerd op 20 september 2022

Hanolux

Wat gaan we verbouwen?

Het voorbije jaar deden we al tal van kleinere upgrades aan onze showroom, nu is onze voorgevel aan de beurt. Verwacht je aan het vernieuwde uitstraling van onze 3.000 m² showroom, maar met respect voor ons 50-jarig bestaan.

Niet enkel de voorgevel krijgt een upgrade, ook trakteren we ons zelf graag op vernieuwde kantoren.

Ten slotte werken we ook, zoals elk jaar, lustig aan onze showroom zelf. Hier kan je nu alvast tal van de nieuwst collecties vinden in een gezellige unieke setting.

Kan ik de showroom nog bezoeken?

Jazeker! Omdat we voornamelijk aan onze voorgevel en kantoren werken, is onze volledige showroom toegankelijk. Je zal dus niets van ons gebruikelijke assortiment missen tijdens de werken.

De tijdelijk toegang vind je langs de zijkant van onze showroom, er is voldoende signalisatie aangegeven om de weg te vinden. Best parkeer je je wagen op onze klantenparking, de tijdelijke ingang is dan dichtbij.

Benieuwd naar onze andere projecten in 2022? Bekijk ze allemaal via onderstaande link.

 

Hanolux investeert, onze 5 projecten voor 2022

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal