Blog Hanolux wint Jacuzzi award

Hanolux wint Jacuzzi award

Jacuzzi beloont de beste dealers in Europa, het Midden-Oosten en Azië tijdens hun EMEA conferentie en ook Hanolux was erbij!

award-jacuzzi-hanolux-1024x768.jpg

Gepubliceerd op 10 mei 2020

Jacuzzi

Jacuzzi® organiseert elk jaar de European Dealer Awards. Tijdens deze conferentie krijgen de Jacuzzi-dealers een update van alle producten en trends en worden dealerawards uitgereikt. Eind 2019 vond de uitreiking van deze prestigieuze prijzen plaats in Lissabon en ook wij werden uitgenodigd.

Voor deze editie werden we zelfs genomineerd in de categorieën best new entry international, best new entry EMEA, best marketing initiative international en best showroom international en daar zijn we heel trots op. Ook mochten we als groepswinnaar met de award voor ‘Best New Entry EMEA’ naar huis gaan, dit betekent voor ons een bekroning op ons harde werk.

In Lissabon werden ook tal van nieuwigheden voorgesteld, zo is er onder meer een vernieuwing van de populaire J-300 reeks en een uitbreiding van het Swimspa assortiment. Jacuzzi® is als marktleider heel goed op de hoogte van de allernieuwste trends en technologieën, maar schakelt in 2020 een versnelling hoger om nóg meer in te spelen op hun voortrekkersrol binnen de wellness wereld. We werden helemaal enthousiast van de glimpen op de verschillende projecten waar momenteel op wordt gewerkt door Jacuzzi®

Bekijk onze Jacuzzi's