Blog Heatsail Disc door Piet Boon

Heatsail Disc door Piet Boon

Heatsail en Studio Piet Boon slaan de handen in elkaar en lanceren een design terrasverwarmer zoals geen ander.

heatsail-disk-piet-boon-terrasverwarmer-terrasverwarmer-dome-kopen-2.jpg

Gepubliceerd op 02 september 2020

Terrasverwarmer

Heatsail en Studio Piet Boon slaan de handen in elkaar en lanceren de nieuwe Disc by Piet Boon terrasverwarmer. De Disc is ontworpen met het onderscheidende Piet Boon-handschrift en heeft de unieke technische kern van de bestaande Heatsail Dome. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Piet Boon.

Met dit unieke product wordt het comfort van outdoor living vergroot en zo het buitenseizoen verlengd
.

Met deze terrasverwarmer verleng je je dagen

Met deze unieke terrasverwarmer van Heatsail wordt het comfort van outdoor living vergroot en zo het buitenseizoen verlengd. De wens om meer tijd buiten door te brengen, gedurende alle seizoenen, vraagt om producten die dit comfort kunnen bieden. Met dit object worden de dagen verlengd en biedt het ontwerp naast functionaliteit, schoonheid die harmonieus op gaat in zijn omgeving.

De technische kern van Heatsail is de lamp met geïntegreerd verwarmingssysteem, een tijdloze verlichting mét verwarming voor uw tuin of terras. Met toevoeging op de kenmerkende outdoor collectie van Piet Boon laat ook dit ontwerp een tijdloze en creatieve samenwerking zien. Het vakmanschap en de technologische kennis van Heatsail wordt in dit product moeiteloos gecombineerd met het design van Studio Piet Boon. Door met proporties te spelen, te kijken naar specifieke esthetische verhouding en vorm, heeft het ontwerp zijn geheel eigen Piet Boon handschrift gekregen.


De Heatsail Disc is verkrijgbaar in 4 kleuren: RAL 7044 Dust, RAL 7030 Pebble, RAL 7022 Mud en RAL 90004 Coal.

Test zelf het verschil in onze showroom

terrasverwarming-bromic-9.jpg
heatsail-disk-piet-boon-terrasverwarmer-terrasverwarmer-dome-kopen-2.jpg heatsail-disk-piet-boon-terrasverwarmer-terrasverwarmer-dome-kopen-3.jpg
heatsail-disk-piet-boon-terrasverwarmer-terrasverwarmer-dome-kopen-1.jpg dimensions-pietboon-disc.png
remote-control.png

Ook benieuwd? Bezoek onze showroom en laat je adviseren door onze specialisten

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs