Kortingen op Tuinmeubelen

Kom langs in onze 3000m² showroom
Heatsail terrasverwarming

Heatsail terrasverwarming

De Heatsail Dome, Disk en Beem terrasverwarming hebben allen een prachtig uitgewerkt ontwerp waarbij functionaliteit en esthetiek hand in hand gaan. Een verwarming met onzichtbaar infrarood licht gaat samen met een verlichting van halogeen licht; Er is zelfs de optie tot verneveling bij de Heatsail Beem.

Een prachtig functioneel ontwerp

Heatsail terrasverwarming is vervaardigd uit duurzame materialen en is bestand tegen alle weersinvloeden. Er bestaat een staande en een hangende versie. Welke type u ook kiest, u hebt alle vrijheid om uw eigen favoriete kleur te kiezen.

Standaard is het armatuur roestvrij staal, maar als u dat wil, kunt u kiezen voor zwart of wit poederlak (inbegrepen) of voor om het even welke andere RAL kleur (prijs op aanvraag). Bovendien hebt u de keuze tussen een goudkleurige, geanodiseerde binnenkant met aangenaam zacht licht en een aluminiumkleurige, geanodiseerde binnenkant met stralend wit licht.

De modellen van Heatsail

Heatsail Dome

De absolute klassieker! Een tijdloos modern ontwerp dat zowel pendelend, als staand voor warmte zorgt in elke tuin of terras.

Heatsail Disk door Piet Boon

Een stijlvolle splinternieuw herontwerp van de klassieker. Het sublieme ontwerp van Piet Boon geeft deze terrasverwarmer een stijlvolle touch voor tijdens de frisse zomeravonden. Meer informatie hier.

Heatsail Beem

De Heatsail Beem is een tijdloos profiel met verwarming, verlichting en koeling (verneveling).
Verkrijgbaar in verschillende lengtes. 2300mm, 2900mm, 3900mm en 5200mm

Waarom kiezen voor een Heatsail Dome bij Hanolux?

Verlichting en Koeling

Bovenop een elegant design geven de terrasverwarmers van Heatsail ook een aangenaam licht. Bij de Beem kan u zelfs een stapje verder gaan met ingewerkte verneveling met een uiterst simpele installatie.

Langer buiten zitten

Geniet langer van het buitenleven door onze terrasverwarming. Laat die wollen truien en sjaals maar achterwege en geniet ook bij kouder weer van de buitenlucht. Of wat denkt u van een winterbarbecue met vrienden?

Verplaatsbaar of gemonteerd

Monteert u de terrasverwarming graag aan uw muur of dak of wilt u toch liever een verplaatsbare terrasverwarming? Het is allemaal mogelijk.

Terrasverwarming op onze webshop

Bekijk een beperkte selectie van onze terrasverwarming op de webshop.

Toch vragen? Onze specialisten helpen u graag verder op afstand of kom zelf het verschil voelen in onze showroom.


Ga naar de webshop

Ontdek onze andere merken