Blog Hoe je de wellness van een 5-sterrenhotel bij je thuis creëert

Hoe je de wellness van een 5-sterrenhotel bij je thuis creëert

Of je richting een professioneel wellnesscentra of 5- sterrenhotel moet trekken om te genieten van een avondje ontspanning? Tuurlijk niet. Je kunt perfect thuis genieten van een privé wellness met je eigen zwemspa, Hot Tub of Jacuzzi®. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002-full.jpeg

Gepubliceerd op 07 december 2021

Jacuzzi
Zwemspa

Bouw je eigen wellness

Zin in een romantische staycation?

Terwijl het buiten ijskoud is of zelfs sneeuwt, trekken jullie die badjas aan voor een avondje pure wellness. Genietend met een glas champagne, onder de sterrenhemel of in een comfortabele setting met warme sfeerverlichting. Heerlijk, zo’n romantische staycation.

Sauna, Jacuzzi® of zwemspa kopen?

Van een gezellige sauna, tot een uitgebreide ontspanningshoek met comfortabele zetels en een Jacuzzi® of zwemspa die de allerbeste hydromassages voorziet. Een wellness in eigen tuin creëren, begint bij de juiste producten.

Bij Hanolux staan experts klaar die luisteren naar jouw wensen en een voorstel op maat maken in onze Studio Wellness. Ze denken met je mee en geven hun eerlijke mening. Zelfs al koop je niet bij ons, dan nog willen we jou met ons advies verder helpen. Gewoon omdat we dat zo graag doen. 
 

Kom langs en praat met onze experten

Verschil tussen zwemspa, Hot Tub en Jacuzzi

De ene komt volledig tot rust in een simpele Hot Tub, voor de andere mag er iets meer bubbels aan te pas komen. Maar welk wellness item past nu écht bij jou? We vergelijken de mogelijkheden!

hottub6.jpg

Hot Tub

Geen hydromassage
Warm bad
Houtkachel
Ledverlichting mogelijk
Bubbels mogelijk
Compact
Zwemmen niet mogelijk
Opstaand
Voor kleine tuin of terras
Houten buitenkant
Houten / kunststof binnenkant

jacuzzi-spa-j-335-platinium-brushedgrey-lifestyle-1.jpg

Jacuzzi®

Hydromassage
Warm bad + bubbelbad
Elektrisch
Ledverlichting mogelijk
Compact tot zeer ruim
Zwemmen niet mogelijk
Opstaand en ingebouwd
Voor kleine en grote tuin of terras
Kunstof buitenkant
Kunststof binnenkant

swimspa-pro2-collection-2x.jpg

Zwemspa

Hydromassage
Warm bubbelbad + zwembad
Elektrisch
Ledverlichting mogelijk
Ruim tot zeer ruim
Zwemmen mogelijk
Opstaand en ingebouwd
Voor grote tuin of terras
Kunststof buitenkant
Kunststof binnenkant

De verschillen in 't kort

Waar een Hot Tub eerder een gezellig, compact warmwaterbad is dat gestookt wordt op natuurlijk hout, is een Jacuzzi® een ruime elektrische badkuip die zalige hydromassages voorziet.

Een zwemspa heeft nog meer opties en is groot genoeg om ook in te zwemmen. Want dankzij de sterke jets wordt er voldoende stroming gecreëerd die je ter plaatse baantjes laat trekken. Zo heb je een zwembad én bubbelbad in één.
 

Bezoek onze showroom

5 voordelen van een wellness in eigen tuin

Een 5-sterren wellness in eigen tuin brengt heel wat voordelen met zich mee. Wij sommen ze graag voor je op:

  • Geen pottenkijkers: hoewel een privésauna sowieso geen andere gasten toelaat, kan het wel zijn dat je niet 100% op je gemak bent. Thuis heb je sowieso geen last van ongewenste gasten of opdringerig personeel. Echt alleen met z’n tweetjes.

  • Altijd plaats: met een wellness in eigen thuis hoef je nooit te reserveren. Er is immers altijd plek! Last-minute nog een wellness avondje inplannen? Prima! Geniet het hele jaar lang van romantische momenten, wanneer het jullie uitkomt.

  • Goedkoper op termijn: we hoeven je vast niet te vertellen dat een wellness in eigen tuin een behoorlijke investering is. Gelukkig haal je die er bij regelmatig gebruik echt wel uit. Bovendien word je achteraf ook niet verrast met een dure rekening van alle hapjes en drankjes die jullie nuttigden tijdens die zalige quality-time.

  • Genieten zolang je dat wil: je kent het wel: net nu je aan het ontspannen bent, gaat het belletje. Het laatste kwartier is ingegaan. Nu al? Met een wellness in eigen tuin hoeft dat irritante klokkijken niet. Geniet zolang je wil!

  • Comfort van thuis te zijn: jullie favoriete champagne en zoute snack, geen gesleur met kleding en verzorgingsproducten voor achteraf, een comfortabel bed waar je na een intiem badmoment gezellig in kruipt. Waarom zou je nog op verplaatsing willen gaan?

De beste keuze voor jou?

Ontspan jij pas écht met massagestralen in je rug? En vind je verlichting en muziek in je bad een leuke extra? Dan is een bubbelbad van Jacuzzi® echt iets voor jou.

Wil je liever het hele jaar lang genieten van warm water in je tuin en zie je niet op tegen het zelf opwarmen van het water, maar vind je dit een leuke, authentieke ervaring? Dan is een duurzame Hot Tub jouw ding. 

Toch liever zwemmen in je tuin zonder de grote kosten van een zwembad? Kies dan één van onze zwemspa's.

Of ben jij toch eerder een sauna persoon?

Ben jij niet zo te vinden voor waterige taferelen en kom je meer tot rust in een sauna? Ook voor sauna's en stoombaden hebben we een uitgebreid aanbod klaarstaan. 

We werken zelfs op maat om een sauna te maken die volledig naar jouw wensen is. Kom eens langs in onze showroom en ontdek samen met onze experts de mogelijkheden.
 

Maak een afspraak

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs