Jacuzzi®

Jacuzzi®

De enige echte originele Jacuzzi® bubbelbaden zijn meer dan een gewone spa! Geniet van meer dan 60 jaar ervaring en expertise met deze pioniers in de wellness wereld. Doorheen de jaren heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne hot tub te perfectioneren. Zo kan u genieten van de beste massage, filtering en technologie in een energiezuinig ontwerp.

Droom weg bij de enige echte Jacuzzi®

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Waarom kiezen voor een bubbelbad van Jacuzzi®?

Is het goed voor mijn gezondheid?


Een spa is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Waarom is Jacuzzi® topkwaliteit?


Elk onderdeel van een Jacuzzi® spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun filtratiesysteem en uitzonderlijke hydromassage. Meer jets, zonder een verlies van kracht? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest.

Is dat niet heel duur?


Wij hebben een bubbelbad in elke prijscategorie. Zo kan u kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijgt u dezelfde service en advies. De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model u kiest.

Splinternieuw!

De J-300 reeks van Jacuzzi is compleet vernieuwd! Een modern nieuw uiterlijk, samen met gerenommeerde jets maakt de J-300 serie dé populairste reeks van Jacuzzi

Ga naar de J-300 reeks

Virtus - Uniek in de wereld

Een overloop spa zonder aparte technische ruimte? De Virtus is de enigste overloop Jacuzzi die het kan!
Heerlijk op waterniveau bubbelen in een modern vormgegeven bubbelbad, dat is buitengewoon genieten.

Ontdek de Virtus

Welke reeks spreekt jou het meeste aan?

De rijke geschiedenis van Jacuzzi®

Meer dan 60 jaar de pionier onder de buitenspa's, de geschiedenis van Jacuzzi leest als een hedendaags sprookje.

Lees er hier alles over