Blog Jacuzzi® alweer pionier in de wellness sector

Jacuzzi® alweer pionier in de wellness sector

Jacuzzi® staat erom bekend om extreem innovatief te zijn. Dit jaar combineert het merk als eerste en enige merk in de sector infrarood- en rood lichttherapie met de klassieke hydro massagetherapie. Met als grootste resultaat? Een intensieve, diep doordringende behandeling voor je rug en onderrug.

jacuzzi-spa-j-lxl-mid-woman-relax-ir-lights-01.jpg

Gepubliceerd op 07 maart 2024

Jacuzzi

De oplossing voor rugpijn en spanningen in de onderrug

Wie Jacuzzi® kent, weet dat deze marktleider in de wellness sector al jaren inzet op hydrotherapie door krachtige massagejets te verwerken in het ontwerp van zijn bubbelbaden.

Ze presenteren vol trots A New Frontier In Wellness. Door nu ook infrarood en rood lichttherapie toe te voegen aan het ontwerp, garandeert Jacuzzi® een nog dieper indringende hydrotherapie. Spierpijn in je onderrug en algehele rugpijnen worden zo op 3 niveaus behandeld.

jacuzzi-spa-j-lx-features-ir-right-light-underwater-mid01.jpg

Synergetische pijnbehandeling op 3 niveaus

Rugpijn door orthopedische problemen, maar ook stress en overbelasting van de wervelkolom zijn meestal geconcentreerd in de onderrug. Jacuzzi® verwerkt de nieuwe 3-laagse technologie in een FX-IR-zitting waardoor je precies op de juiste plaats intens behandeld wordt.

jacuzzi-300-uw5267-seat04-jetson-medium.jpeg

1. Huid: hydromassage door PowerPro® jets

Op huidniveau zorgt de combinatie van hydromassage met de druk van de PowerPro® jets voor een doeltreffende massage om spanningen in je onderrug te verlichten.

jss-j16-powerpro-detail-fx-irseat-woman-02-720x480-b41c69cb-0a42-4c9c-9351-7918f958b14b.jpg

2. Oppervlakteweefsel: rood lichttherapie

Met rood lichttherapie gaat Jacuzzi® nog dieper in op huidregeneratie. Het stimuleert de aanmaak van collageen en verbetert daardoor je algehele huidgezondheid en elasticiteit.

Bovendien vermindert rood licht ontstekingen, spierpijn en vermoeidheid en het versnelt het het genezingsproces van wonden. Wist je dat rood lichttherapie ook gunstig kan zijn voor het verbeteren van je stemming en het verminderen van stress?

0187-jacuzzi-002-view-26-ir-red-light-closeup-4x3-srgb-medium-720x480-cb380cd4-231a-4a59-b9d2-370f327d6043.jpg

3. Lumbale regio: Near Infrared Therapy

Op een nog dieper niveau werken Near Infrared stralen in op de diepere weefsels van het lumbale, gebied van de onderrug. Het verlicht pijn, bevordert celregeneratie met een pijnstillend effect en vermindert ontstekingsreacties.

Optimale behandeling duurt 20 minuten

De gehele cyclus van deze gecombineerde infrarood- en roodlicht-hydrotherapie duurt ongeveer 20 minuten en kan makkelijk worden beheerd vanaf het LED-display van je bubbelbad of zwemspa.

Je krijgt daarop ook een timer te zien met de duur van de sessie en kan zelfs vanop afstand, via de Jacuzzi® SmartTub®-app op je smartphone, het aantal en de duur van uitgevoerde behandelingen bijhouden.

Deze modellen bevatten de nieuwe 3-laagse technologie

Momenteel is deze innovatie beschikbaar in de nieuwe Jacuzzi® J-LX® Collection.

Jacuzzi® is bezorgd om de gezondheid van de mens

Al van bij de start in 1915 is het bedrijf bezig met de gezondheidsvoordelen van een bubbelbad. De afdeling ‘onderzoek en ontwikkeling’ van Jacuzzi® staat daarom in nauw contact met the Cleveland Clinic, een van de top ziekenhuissystemen in de VS en de wereld.

Jacuzzi® maakt het zijn missie om gezondheidsklachten, en dan vooral spier- en gewrichtspijnen, te verlichten. Dat het merk zich nu richt op de onderrug is het resultaat van een grootschalig onderzoek van de Wereldgezondheidsorganisatie. Die zegt immers dat ongeveer 619 miljoen mensen leven met lage rugpijn, de belangrijkste oorzaak van handicaps wereldwijd.

thejacuzzibrothers.jpg

Missie geslaagd

Jacuzzi® lijkt in zijn missie geslaagd te zijn, want zowel testen als klanten bevestigen het heilzame regeneratieve effect van de 3-laagse behandeling

Wie dus last heeft van zijn onderrug, of regelmatig spierpijn ervaart in de lumbale regio, zal zeker geholpen zijn met deze innovatieve technologie. 

Ook last van je onderrug?

Kom eens praten met onze experts. Naast professioneel advies krijg je de kans om de nieuwe Jacuzzi®'s met infrarood- en rood lichttherapie uit te testen. 

Bezoek onze showroom in Turnhout en laat je begeleiden. 

jacuzzi-spa-j-lxl-detail-couple-relax01.jpg

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs