Zomersolden op Tuinmeubelen - Wij hebben stock 🎉

Bekijk onze collectie

Ongeziene mogelijkheden in sauna

hanolux-square.png
Geschreven door:
Hanolux

Eén van onze paradepaardjes is ons zeer grote aanbod aan sauna's. Wij bieden een groot gamma aan, van een eenvoudige Finse sauna in polaire den, tot een exclusieve design-sauna. Samen met u maken wij uw sauna-droom waar. Moet uw sauna een standaardcabine zijn, of is maatwerk een betere optie voor u? Wil u uw sauna zelf installeren en monteren, of misschien zelfs helemaal zelf bouwen? Alles is mogelijk. Met het Duitse topmerk Klafs hebben we de wereldmarktleider van sauna's in huis, maar ook de oerdegelijke Oostenrijkse fabrikant Infraworld is een goede investering. Of het nu een panelen sauna dan wel een massieve sauna betreft, zowel Klafs als Infraworld staan garant voor zorgeloze ontspanning. Waar Infraworld vooral de prijsbewuste klant een technisch hoogstaande en mooi afgewerkte sauna probeert aan te bieden, gaat Klafs nog een stapje verder: exclusief design, ongezien toebehoren, gemillimetreerde afwerking en volledig maatwerk - alles kan!

klafs-d12-lifestyle3

Een bezoekje aan de sauna is goed voor de gezondheid. Het stimuleert de doorbloeding, waardoor het lichaam gezuiverd wordt en afvalstoffen verwijderd worden. Alle lichaamseigen functies worden gestimuleerd en uw weerstand versterkt aanzienlijk. Uw lichaam recupereert sneller van spierpijn, stijfheid, vermoeidheid en ziektes. Een Klafs-Sauna-Proteo-binnen-173x200-150x150sauna of infraroodcabine is ideaal om de lange koude winter door te komen. Alle (semi-)professionele sporters nemen op geregelde tijdstippen een infrarood- of saunasessie om hun prestaties te optimaliseren. Steeds meer mensen kopen dan ook een sauna of infraroodcabine voor bij hen thuis. Op die manier kan u echt op regelmatige basis een saunagang nemen, op het moment dat het u uitkomt, en in uw eigen prive-omgeving. U kan kiezen voor een grote cabine om samen met anderen te genieten, maar als u niet veel plaats hebt kan u ook voor een klein model gaan. Een paar vierkante meter ruimte is al genoeg.

Een sauna is tegenwoordig meer dan een simpel houten hokje. De meeste modellen zijn uitgerust met allerlei technische snufjes die de ontspanning bevorderen, zoals gekleurde spotjes, geurhouders voor etherische oliën, relaxerende achtergrondmuziek, en verdampers met stoom en zout. Een sauna bij u thuis is op die manier echt een waardevolle investering in uw gezondheid. Laat u niet langer tegenhouden en denk aan uw welzijn!

KLAFS-Sauna-Proteo-met-model