Infraworld sauna’s

Geregeld een Infraworld sauna nemen versterkt uw hart, verbetert uw bloedcirculatie en uw immuniteit, verlicht rugklachten en helpt uw lichaam sneller recupereren na een sportinspanning. Regelmatige saunagangen hebben tal van heilzame therapeutische effecten, zowel fysiek als psychisch.

Infraworld is een voortrekker in sauna’s. Ze hebben een mooi gamma met daarin een aantal prijsklassen. Alle Infraworld sauna’s getuigen van kwaliteit en duurzaamheid. Ze zijn eenvoudig te installeren, zijn energiezuinig, beschikken over de CE normen en zijn TÜV gekeurd. Ze zijn in Europa gemaakt uit zorgvuldig geselecteerde houtsoorten van overal ter wereld en beschikken over een ruime keuze aan wellness-elementen zoals kleurentherapie, muziek, zoutverdampers en aromaschalen.

ALLEEN DE BESTE MERKEN

topkwaliteit in elke prijsklasse

RUIME KEUZE HOUTSOORTEN

Cederhout, vurenhout, alpenden, espenhout of combinatie bij maatwerk

MAATWERK

wij begeleiden u van begin tot einde met elk project

SAUNA OVEN

Vergelijk en kies tussen onze duurzame sauna ovens

Waarom kiezen voor een Infraworld sauna?

Duurzame en zuinige sauna voor een goede prijs

Infraworld sauna heeft een beperkt gamma sauna’s, alle energiezuinig in gebruik en duurzaam in opbouw. Deze sauna’s hebben een heel goede isolatiewaarde en zijn gemaakt uit de beste houtsoorten. Heel veel luxesnufjes zijn er niet te vinden, maar daarom zijn het dan ook technisch heel goede sauna’s met een aangenaam prijskaartje…

Zoutverdamper voor een gezond klimaat

De Sole-Therme zoutverdamper creëert in de infraroodcabine als het ware een zout zeeklimaat, zuiverend voor luchtwegen en huid, ideaal tegen verkoudheden of keelpijn. Zout is gekend om z’n ontsmettende en immuniteitsversterkende eigenschappen. Ook essentiële oliën kan u in de Sole-Therme verdampen. Bij deze gepatenteerde zoutverdamper zorgt de vorm van de dampschaal ervoor dat het zout niet schadelijk is voor uw cabine.

Keuze uit de beste houtsoorten

Infraworld gebruikt enkel de beste houtsoorten. Noord-Europees vurenhout dat door z’n langzame groei bijzonder sterk en knoestvrij is, rood Canadees cederhout met z’n antibacteriële werking en aromatische geur, Noord-Europees espenhout dat geen harsen heeft en niet uitzet of krimpt, Canadees Hemlocksparrenhout dat er met z’n egale lichtbruine tint erg mooi uitziet, en Oostenrijks Alpendennenhout dat uw hartslag verlaagt en uw stress wegneemt en daarom de ‘koningin van de Alpen’ genoemd wordt. Aan u de keuze!

Combinatie klassieke Infraworld sauna en infrarood

Aangezien Infraworld zowel klassieke sauna’s als infraroodcabines produceert, hebben ze ook alle mogelijke combinaties die het beste van beide combineren. Een klassieke Infraworld sauna gebruikt u op hoge temperatuur en lage luchtvochtigheid. Wil u echter een vochtige stoomsauna creëren voor uw luchtwegen, dan kan dat perfect in dezelfde sauna met een lagere temperatuur en een aangepaste verdamperoven. Ook een biosauna is mogelijk. Of wil u uw klassieke sauna combineren met infraroodstraling? Rust uw sauna uit met infraroodstralers en geniet van de dubbele werking. En als kers op de taart kan u nog een zoutverdamper installeren voor de ontsmettende werking op huid en luchtwegen!

 


 

 

Infrarood in uw klassieke sauna?!

Ja, een heel goed idee! En gemakkelijk uitvoerbaar. Kijk maar eens op de foto’s hierboven. Wij vertellen er u alles over.

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sauna.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo