Blog Onze favoriete Jacuzzi's

Onze favoriete Jacuzzi's

Jacuzzi® heeft een heel breed assortiment aan bubbelbaden, welke is de beste spa voor jou? Dat hangt volledig af van jouw eigen wensen, we gaan dan ook graag samen op zoek naar jouw ideale Jacuzzi® in onze 3.000 m² showroom in Turnhout, Antwerpen.

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-002-full.jpeg

Gepubliceerd op 05 september 2020

Jacuzzi

Enkele van onze favoriete Jacuzzi® spa's

JHT_J235_Porcelain_OH_2023.png

J-235

Een geweldige optie voor middelgrote gezinnen die willen gaan voor kwaliteit, maar tegen een zacht prijskaartje. De Jacuzzi® J-235 is een stripped-down versie van de populaire J-300 reeks, maar moet zeker niet onderdoen voor andere budgetvriendelijke spa's.

Net zoals bij de premium reeksen kan je genieten van een echte hydromassage, simpel onderhoud met amper chloor, ergonomische plaatsen en een energiezuinig ontwerp. Iets minder toeters en bellen, wel dezelfde kwaliteit als bij de andere reeksen.

j315-jacuzzi-bubbelbad-spa-kopen-klein-ligplaats-jets-overzicht-indeling-full-hanolux.png

J-315

Dé Jacuzzi® voor koppels, kleinere gezinnen of terrassen waar er niet veel plaats is. De J-315 heeft plaats voor 2 à 3 personen en maakt deel uit van de J-300 reeks.

Bij deze premium standaard reeks van Jacuzzi® krijg je de hydromassage waar Jacuzzi® meer dan 65 jaar aan heeft gewerkt, een betere filtering, 3voudige Clearray ontsmetting (UV, Ozon en Actieve zuurstof), een energiezuinig ontwerp, fluisterstil, circulatiepomp, Hydrosooth massagekussen, ...

Je begrijpt ons wel; gewoonweg alles wat je mag verwachten van een premium spa van de wereldwijde marktleider.

j335-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

J-335

De Jacuzzi® J-335 is misschien wel ons populairste model. Niet te groot, niet te klein en voorzien van de allerlaatste snufjes net zoals alle andere bubbelbaden uit de J-300 reeks.

Bovendien wordt deze spa sinds 2020 ook geproduceerd in Europa, namelijk in het land van oorsprong voor Jacuzzi: Italië.

j375-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

J-375

De Jacuzzi® J-375 bouwt verder op het succes van de J-335, maar dan groter. De spa is niet enkel geschikt voor meer personen, maar geeft je ook een grotere variatie in massagejets.

Zo kan je genieten van een uitgebreidere deugddoende hydromassage.

jht-j-lxl-porcelain-oh.webp

J-LXL

De Jacuzzi® J-LXL combineert het beste van 2 werelden: een hedendaags modern design met ergonimische zitjes en de gerenomeerde hydromassage van Jacuzzi®. En als dat nog niet genoeg was, heeft deze spa ook een absolute primeur: infraroodstralers in je spa.

Zo til jij je wellness ervaring naar een compleet nieuw niveau!

virtus-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

Virtus

De Jacuzzi® Virtus is werkelijk een unieke overloop spa. Met zijn strak modern ontwerp en simpele bediening is deze Jacuzzi® met zandfilter een echte eyecatcher.

Andere overloop spa's hebben altijd een aparte technische ruimte nodig, niet deze Jacuzzi® Virtus. Alles zit is één geheel waardoor de installatie super simpel is en jij ongestoorde kunt genieten van de uitzonderlijke ervaring van een overloop Jacuzzi®.

Liever de verschillende Jacuzzi® series vergelijken?

We geven graag via onderstaande link een korte uitleg over alle verschillende series. Zo kan jij snel de Jacuzzi® serie vinden die jou het meeste aanspreekt!
 

Bekijk de verschillende Jacuzzi® series

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs