Veilig shoppen tijdens corona

Maak een afspraak
Jacuzzi® J-300

Jacuzzi® J-300

De Jacuzzi® J-300 serie is de standaardreeks binnen het spa assortiment. Geniet van de enige echte Jacuzzi® met hun gepatenteerde hydromassage, innovatieve filtering en energiezuinig design.

De reeks is recent vernieuwd met een moderner en functioneel design. Maar ook met meer en krachtigere jets voor een diepere en tegelijk zachtere massage.

Ga voor de enige echte Jacuzzi®, dé standaard onder de bubbelbaden

De Jacuzzi J-300 is dé standaard premium reeks waar alle ander merken zich meer vergelijken. Met meer dan 60 jaar ervaring heeft Jacuzzi®de meest optimale spa ontwikkeld op het vlak van hydromassage, design en functionaliteit.

Geniet van zorgvuldig geplaatste jets zodat u kan genieten van een hydromassage over het hele lichaam zoals geen andere.

Waarom kiezen voor de J-300 reeks van Jacuzzi ®?

Jacuzzi, Jaccuzi, Jacuzi? De term wordt veel gebruikt voor verscheidene spa merken, maar er kan er maar één de echte zijn.
Jacuzzi® kan zich trots een pionier binnen de wellness wereld noemen en bouwen op een rijke geschiedenis.

De standaard onder de bubbelbaden

De J-300 is de standaard premium reeks waar alle ander merken zich meer vergelijken. Met meer dan 65 jaar ervaring heeft Jacuzzi®de meest optimale spa ontwikkeld op het vlak van hydromassage, design, ergonomie en functionaliteit.

Geniet van zorgvuldig geplaatste jets zodat u kan genieten van een massage over het hele lichaam zoals geen andere.

Topkwaliteit met een uitzonderlijke massage

Elk onderdeel van een Jacuzzi®spa is doorheen de jaren geperfectioneerd. Dit komt het beste tot zijn recht in hun uitzonderlijke massagesysteem. Meer jets, zonder een verlies van kracht?

Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde massagejets die zorgen voor een diepe en tegelijk niet irriterende massage. Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest en kun je zowat elke jet individueel aanpassen naar jouw smaak.

Nieuw in 2020

De J-300 is vernieuwd! Een stijlvolle nieuwe look, vernieuwde verlichting, optie tot een Smart Tub systeem en het Hydrosoothe kussen.

Deze primeur zorgt voor een verkwikkende massage voor uw hoofd, nek en schouders via het hoofdkussen.

Meer weten?

Bekijk de Jacuzzi 300 collectie

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.

Een andere reeks?