dedon-roii-mood-01-hanolux.jpg

Bellmonde tuinmeubelen van Dedon

Bellmonde van Henrik Pedersen is een eettafel met een nonchalant, elegant eigentijds design. Het werkt prachtig in combinatie met elke stoel en brengt de geest van gemakkelijke elegantie naar het eetgedeelte van de tuin, patio of terras.

Bellmonde van Henrik Pedersen staat voor eenvoudig en elegant eigentijds design. Een eettafel ontworpen met gemak en comfort in het achterhoofd, Bellmonde balanceert een houding van ontspanning met een zekere formele elegantie.

De tafel heeft gebogen randen en slanke contouren die passen bij elke eetkamerstoel. Het is verkrijgbaar in vier maten voor grotere bijeenkomsten of meer intieme diners.

Details

Uitvoeringen

Eettafel S, M, L en XL

Kleuren

Ebony of Black Pepper

Afmetingen

95 x 95 x 76cm, 95 x 170 x 76cm, 95 x 220 x 76cm, 95 x 280 x 76cm

Bekijk een andere Dedon tuinmeubelen collectie

Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.

moodboard-website-2020.jpg

Wij maken jouw voorstel op maat

Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.