Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
hanolux-tribu-2021-amanu-6-2.jpg

Amanu Tuinmeubelen van Tribù

Designers Yabu Pushelberg brengen met Amanu hulde aan de kunst van het uitpuren, en namen de tijd om een collectie van geraffineerde en uiterst sobere items te creëren die puurheid en rust uitstralen. De studio ontwierp een tafel en twee stoelen die opvallen door hun ruime afmetingen en koos daarbij voor duurzame materialen met een prachtige natuurlijke uitstraling.

  De stoelen hebben een geweven zitting en rugleuning uit één stuk vervaardigd in Canax®, een materiaal op basis van hennep, die lijkt te 'zweven' in het eenvoudige teakhouten frame. De brede keramische tegels van de tafel zweven ogenschijnlijk op het sobere, maar robuuste teakhouten frame, wat de tafel een opmerkelijk licht karakter geeft. De rondingen van de teakhouten profielen en de buitenste keramische tegels geven het meubel een zachte, harmonische look.

  hanolux-tribu-2021-amanu-2.jpg

  Details

  Uitvoeringen

  Armstoel, lage stoel en eettafel.

  Kleuren

  Het teaken onderstel wordt gecombineerd met een geweven zitting van Canax® of een tafelblad van brede keramische tegels.

  Extra

  Keuze uit meerdere soorten kussens in verschillende kleuren.

  Bekijk een andere Tribù tuinmeubelen collectie

  moodboard-website-2020.jpg

  Wij maken jouw voorstel op maat

  Onze vormgeefsters denken goed na over de keuze qua materialen, kleur en inrichting voor de perfecte inkleding van jouw terras of tuin.

  Niet zeker of iets zou passen qua afmetingen? Werken binnen een vooropgesteld concept of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

  Stuur ons een berichtje en wij gaan graag samen aan de slag.

  Laat je inspireren door onze 3000m² showroom


  👉 Bij Hanolux geniet je van meer dan 50 jaar ervaring.

  👉 Langdurige relaties met voornamelijk Belgische topmerken.

  👉 Al onze tuinsets zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, opstellingen en kleuren, maak je tuinset helemaal uniek!

  👉 Onze outdoor living specialisten begeleiden je graag van A tot Z bij jouw plannen.