Jacuzzi® J-200 serie

Jacuzzi® J-200 serie

De Jacuzzi® J-200 serie is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer.

Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

Jacuzzi® J-200

De Jacuzzi® J-200 reeks is de instapreeks binnen het spa assortiment. Jacuzzi® dacht net zoals bij de andere spa reeksen goed na over de ergonomie, de plaatsing van de jets, de filtering, verlichting en meer. Geniet van een weldadige hydromassage tegen een zacht prijskaartje in een stripped-down ontwerp met de J-200 bubbelbad serie.

Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin, maar welk model koopt u nu het best? Jacuzzi® biedt een ruim assortiment spa’s naar ieders smaak en behoeften. Met meer dan 35 jaar ervaring biedt Hanolux u topkwaliteit aan binnen elke prijsklasse. Profiteer van expertise en service bij dé Wellness Specialist van België.

Graag gaan we samen met u op zoek naar uw ideale Jacuzzi® in onze showroom van meer dan 3000 m².

Een budgetvriendelijke Jacuzzi®

De J-200 is de instapreeks bij Jacuzzi®, kies voor kwaliteit tegen een zacht prijskaartje. In vergelijking met ander budget spa’s, geniet u bij de J-200 reeks van de jarenlange ervaring en expertise van een gerenommeerd merk.

Deze stripped-down versies van de alom bekende spa zorgen daarom voor een duurzaam en kwalitatief alternatief tegenover andere budget whirlpools.

Een kwalitatieve gestroomlijnde spa

Op zoek naar een budgetvriendelijke, maar toch kwalitatieve spa? Dan is de J-200 reeks ideaal! Geniet van een echte Jacuzzi® spa tegen een zachter prijskaartje, dankzij deze gestroomlijnde versie van de alom gekende Jacuzzi® spa.

Iets minder toeters en bellen, maar wel een uitstekende hydromassage waar Jacuzzi® bekend om is.

Energiezuinig en simpel onderhoud

Bij de J-200 serie van Jacuzzi geniet je van een super isolatie, wat zorgt voor een energiezuinige spa.

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? De J-200 reeks van Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technologie.

Door het gebruik van UV-licht om het water te reinigen van bacteriën, heb je amper chloor nodig bij je wateronderhoud.

Verken de Jacuzzi® modellen

Een andere reeks van Jacuzzi®?

Pionier in België

Hanolux behoort tot de eerste verdelers van whirlpools in België en is één van de weinigen die het vertrouwen hebben om de enige echte Jacuzzi® te verdelen.

Bij ons kom jij altijd eerst. Onze wellness-specialisten begeleiden je graag bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij je thuis.