swimspa-active-collection-2x.jpg

Zwemspa PowerActive™

Zwemspa Zwemspa PowerActive™

De Zwemspa collectie PowerActive™ van Jacuzzi® is perfect voor aquafitness en familieplezier. De kracht van een low-impact watertraining, gecombineerd met het entertainment van een zwembad dat je het hele jaar door kan gebruiken.

poweractive-16-temp-groot.png
swimspa-jacuzzi-trainingsbad-zwembad-bubbelbad-whirlpool-spa-turnhout-antwerpen-limburg-belgie-hanolux-2.jpg
jacuzzi-in-swimspa-zwemspa-jets.jpg
19active-porcelain-smoked.jpg

Ruime zwemspa voor training en plezier

De PowerActive™ Zwem-spa beschikt over een Swim Active Flo Jet-zwemstroom, perfect voor zwemmen tegen de stroming en weerstandsoefeningen. 

De zacht aanvoelende bodem met extra grip, wordt standaard meegeleverd voor jogging met lage impact en wandelen, dat net zoveel calorieën verbrandt als activiteit op het droge. Een uitstekende oefening om gewrichtspijn en blessures te beheersen of te voorkomen.

Ook zijn er 4 ergonomische zittingen, waarvan 2 hydromassage zittingen met elk een unieke jet-configuratie waarin je kan genieten van een therapeutische behandeling na het zwemmen, of om te gebruiken voor ontspanning en genot na een lange dag.

Bekijk de 2 modellen van de zwemspa PowerActive™

poweractive-16-temp-groot.png

PowerActive™ J-16

472 x 236 x 134 cm

poweractive-19-temp-groot.png

PowerActive™ J-19

564 x 236 x 134 cm

Van work-out tot pure ontspanning

zwemspa-stroming-jets-swimspa-jacuzzi.jpg

PowerPro® Swim Current Jet

Deze brede stroming is ontworpen om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt en genereert een soepele voorspelbare stroming zonder turbulentie voor een geavanceerde zwemervaring.

jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

Swim Selector Control

Van beginner tot professional. Getimede trainingsmodus: voor degenen die een strikt trainingsregime hanteren. Trainingsprogrammamodus: Grote variatie aan vooraf gedefinieerde trainingen. Handmatige trainingsmodus: Geeft je maximale waterstroomregeling. Produceert 10km/u stroming van het water.

jacuzzi-zwemspa-kopen-zwemmen.jpg

Schelp-ontwerp

Het beste voor zowel zwemmen als ontspannen. Dankzij de vorm van de kuip wordt golfslag tegen gegaan en krijgt de waterstroming bij de zittingen een transportband-effect.

jacuzzi-in-swimspa-zwemspa-jets.jpg

Elite Hydromassage

Meer jets staan niet altijd gelijk aan een betere ervaring, maar de juiste jets wel. Van de perfecte mix van lucht en water tot de zorgvuldige plaatsing van elke exclusieve PowerPro® zwemjet, wij leveren de optimale massage

swim-spa-2.jpg

ClearRay® Actieve Zuurstof

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi® maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technology. Clearray gebruikt zowel UV-licht als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën.

De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je spa tot wel driemaal beschermd tegen bacteriën.

19active-porcelain-smoked.jpg

Solide frame

Het frame in vaste toestand is perfect voor installaties die gedeeltelijk in de grond zijn gewelfd en biedt een stevig frame voor naadloze integratie in terrasplanken of metselwerk-rand.

jcz19-2019-19ft-jacuzzi-ss-jodie-exercise-resistance-band-image-3862-groot.jpg

Aqua Fitness-pakket (optioneel)

De toevoeging van dit fitnesspakket maakt van elke zwemspa een universele aquatische gym. De weerstandsbanden voegen een andere dimensie toe aan je training en kunnen overal in je zwemspa worden gebruikt binnen het oefen-of zwemtankgebied.

De weerstandsbanden creëren een volledig bewegingsbereik en helpen de spierontwikkeling te bevorderen.

Liever meer power of juist meer massage?

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine