swimspa-active-collection-2x.jpg

Zwem-spa PowerActive™

De Jacuzzi® PowerActive™-collectie is perfect voor aquafitness en familieplezier. De kracht van een low-impact watertraining, gecombineerd met het entertainment van een zwembad dat u het hele jaar door kan gebruiken.

  De PowerActive™ Zwem-spa beschikt over onze Swim Active Flo Jet-zwemstroom, perfect voor zwemmen tegen de stroming en weerstandsoefeningen. Onze zacht aanvoelende bodem met extra grip, wordt standaard meegeleverd voor jogging met lage impact en wandelen, dat net zoveel calorieën verbrandt als activiteit op het droge. Een uitstekende oefening om gewrichtspijn en blessures te beheersen of te voorkomen.

  Ook zijn er vier, ergonomisch ontworpen zittingen, waarvan twee hydromassage zittingen met elk een unieke jet-configuratie waarin je kan genieten van een therapeutische behandeling na het zwemmen, of om te gebruiken voor ontspanning en genot na een lange dag.

  2 modellen

  poweractive-16-temp-groot.png

  PowerActive™ J-16

  472 x 236 x 134 cm

  poweractive-19-temp-groot.png

  PowerActive™ J-19

  564 x 236 x 134 cm

  Van work-out tot pure ontspanning

  zwemspa-stroming-jets-swimspa-jacuzzi.jpg

  PowerPro® Swim Current Jet

  Deze brede stroming is ontworpen om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt en genereert een soepele voorspelbare stroming zonder turbulentie voor een geavanceerde zwemervaring.

  jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

  Swim Selector Control

  Van beginner tot professional. Getimede trainingsmodus: voor degenen die een strikt trainingsregime hanteren. Trainingsprogrammamodus: Grote variatie aan vooraf gedefinieerde trainingen. Handmatige trainingsmodus: Geeft je maximale waterstroomregeling. Produceert 10km/u stroming van het water.

  jacuzzi-zwemspa-kopen-zwemmen.jpg

  Schelp-ontwerp

  Het beste voor zowel zwemmen als ontspannen. Dankzij de vorm van de kuip wordt golfslag tegen gegaan en krijgt de waterstroming bij de zittingen een transportband-effect.

  jacuzzi-in-swimspa-zwemspa-jets.jpg

  Elite Hydromassage

  Meer jets staan niet altijd gelijk aan een betere ervaring, maar de juiste jets wel. Van de perfecte mix van lucht en water tot de zorgvuldige plaatsing van elke exclusieve PowerPro® zwemjet, wij leveren de optimale massage

  swim-spa-2.jpg

  ClearRay® Actieve Zuurstof

  Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technology. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën.

  De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je jacuzzi tot wel driemaal beschermt tegen bacteriën.

  19active-porcelain-smoked.jpg

  Solide frame

  Het frame in vaste toestand is perfect voor installaties die gedeeltelijk in de grond zijn gewelfd en biedt een stevig frame voor naadloze integratie in terrasplanken of metselwerk-rand.

  jht-mar-2020-waterwatch-fitness-tacking-pdp-430x203-groot.jpg

  Waterwatch™

  Het enige zwemhorloge speciaal gemaakt voor zwemspa’s. Draag je coach om je pols, analyseer je resultaten, en volg je prestaties, calorische output, afstand, tijd, ronden, intervaltijden en meer. Concurreer met anderen over de hele wereld. Biedt ook hartslagmeting met trillingen en feedback.

  Bij aankoop van uw swimspa van Jacuzzi, krijgt u gratis een waterwatch.

  jcz19-2019-19ft-jacuzzi-ss-jodie-exercise-resistance-band-image-3862-groot.jpg

  Aqua Fitness-pakket (optioneel)

  De toevoeging van dit fitnesspakket maakt van elke zwemspa een universele aquatische gym. De weerstandsbanden voegen een andere dimensie toe aan je training en kunnen overal in je zwemspa worden gebruikt binnen het oefen-of zwemtankgebied. De weerstandsbanden creëren een volledig bewegingsbereik en helpen de spierontwikkeling te bevorderen.

  Liever meer power of juist meer massage?