Open zondag - 29 januari 🙌

Ja, ik kom graag langs
swimspa-pro2-collection-2x.jpg

PowerPro™ Performance Zwem-spa’s

Voor de beste zwemervaring op de markt biedt de Jacuzzi® PowerPro™ collectie van zwemspa’s een combinatie van de ultieme watertechnologie en de therapeutische kracht van Jacuzzi® PowerPro® Jets. Onze PowerPro® zwemstroom jets worden standaard geleverd met een brede zwemstroom die gemakkelijk voor iedereen aan te passen is, of u nu een beginner of triatleet bent, dit met onze swim selector control.

De soepele ruime stroom biedt een variatie aan weerstanden, van een krachtige stroom voor zwemmers tot een een zachtere stroming voor aquatische oefeningen.

De standaard ingebouwde zacht aanvoelende bodem biedt je de mogelijkheid om uw oefeningen te doen met minder belasting op spieren en gewrichten dan op het droge.

Wanneer je training voorbij is, of voor diegenen die willen ontspannen en tot rust komen na een lange dag, zijn vier ergonomisch ontworpen stoelen aanwezig, inclusief een cool-down stoel voorzien van PowerPro®-jets, elk met een unieke jetconfiguratie voor de échte Jacuzzi® hydromassage.

2 modellen

poweractive-16-temp-groot.png

PowerPro™ J-16

472 x 236 x 134 cm

poweractive-19-temp-groot.png

PowerPro™ J-19

564 x 236 x 134 cm

Van work-out tot pure ontspanning

zwemspa-stroming-jets-swimspa-jacuzzi.jpg

PowerPro® Swim Current Jet

Deze brede stroming is ontworpen om ervoor te zorgen dat het water goed stroomt en genereert een soepele voorspelbare stroming zonder turbulentie voor een geavanceerde zwemervaring.

jcz19-2019-jacuzzi-19ft-swimspa-waterfall-image-5298-groot.jpg

Swim Selector Control

Van beginner tot professional. Getimede trainingsmodus: voor degenen die een strikt trainingsregime hanteren. Trainingsprogrammamodus: Grote variatie aan vooraf gedefinieerde trainingen. Handmatige trainingsmodus: Geeft je maximale waterstroomregeling. Produceert 10km/u stroming van het water.

jacuzzi-zwemspa-kopen-zwemmen.jpg

Schelp-ontwerp

Het beste voor zowel zwemmen als ontspannen. Dankzij de vorm van de kuip wordt golfslag tegen gegaan en krijgt de waterstroming bij de zittingen een transportband-effect.

jacuzzi-in-swimspa-zwemspa-jets.jpg

Elite Hydromassage.

Meer jets staan niet altijd gelijk aan een betere ervaring, maar de juiste jets wel. Van de perfecte mix van lucht en water tot de zorgvuldige plaatsing van elke exclusieve PowerPro® zwemjet, wij leveren de optimale massage

swim-spa-2.jpg

ClearRay® Actieve Zuurstof

Simpel onderhoud met zo goed als geen chloor? Jacuzzi maakt dit mogelijk met hun gepatenteerde Clearray technology. Clearray gebruikt zowel UV-licht, als een ozonator om het water te reinigen van bacteriën. De combinatie van de 2 systemen creëert actieve zuurstof in het water, hierdoor wordt je jacuzzi tot wel driemaal beschermt tegen bacteriën.

19pro-porcelain-smoked.jpg

Solide frame

Het frame in vaste toestand is perfect voor installaties die gedeeltelijk in de grond zijn gewelfd en biedt een stevig frame voor naadloze integratie in terrasplanken of metselwerk-rand.

jht-mar-2020-waterwatch-fitness-tacking-pdp-430x203-groot.jpg

Waterwatch™

Het enige zwemhorloge speciaal gemaakt voor zwemspa’s. Draag uw coach om je pols, analyseer je resultaten, en volg je prestaties, calorische output, afstand, tijd, ronden, intervaltijden en meer. Concurreer met anderen over de hele wereld. Biedt ook hartslagmeting met trillingen en feedback.

Bij aankoop van je swimspa van Jacuzzi, krijg je gratis een waterwatch.

jcz19-2019-19ft-jacuzzi-ss-jodie-exercise-resistance-band-image-3862-groot.jpg

Aqua Fitness-pakket (optioneel)

De toevoeging van dit fitnesspakket maakt van elke zwemspa een universele aquatische gym. De weerstandsbanden voegen een andere dimensie toe aan uw training en kunnen overal in uw zwemspa worden gebruikt binnen het oefen-of zwemtankgebied. De weerstandsbanden creëren een volledig bewegingsbereik en helpen de spierontwikkeling te bevorderen.

Liever een recreatieve serie?