lynn-en-mathias-in-jacuzzi-bubbelbad-water.jpg

Bubbelbaden

Wellness Bubbelbaden

Wil jij een Jacuzzi® kopen?

Heerlijk samen genieten van een hydromassage met of zonder een glas bubbels. Daarvan kom je pas écht tot rust. 

Een bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke Jacuzzi® past bij jullie levensstijl? Bekijk onze 3 opties:  Jacuzzi's®, hot tubs en zwemspa's.

Met 50 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnen de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Spring binnen in onze showroom van meer dan 3.000 m² in Turnhout.

jacuzzi-spa-j-lx-features-ir-right-light-underwater-mid01.jpg

Ontdek onze Jacuzzi's, hot tubs en zwemspa's

Hoe kies je tussen een Jacuzzi, zwemspa of hot tub?

Je bent op zoek naar water in de tuin? Iets waar je het hele jaar door van kunt genieten? Dan ben je bij Hanolux aan het goede adres.

Kies tussen tal van bubbelbad modellen voor de ultieme ontspanning bij jou thuis. Een whirlpool spa komt in tal van varianten, wij leggen jou graag het verschil tussen de opties uit.

Jacuzzi® kopen

Het wereldwijd meest populaire merk van bubbelbaden is Jacuzzi®. Er is een goede kans dat je zelfs niet wist dat dit een merknaam was, als dat geen top referentie is.

Buitenspa's onderscheiden zich doorgaans door een uitgebreide massage en ontsmettingssysteem. Er zijn tal van verschillende Jacuzzi® modellen en opties.

De mogelijkheden en kwaliteit van de (hydro)massage varieert sterk. Ook qua onderhoud en verbruik kan een beter merk je leven een pak simpeler maken.

Bekijk onze Jacuzzi's

Hot tub kopen

Een hot tub is het toppunt van authentiek buiten relaxen

Wil je soms je bad naar buiten brengen? Hou je van heet water, maar ben je niet zo'n fan van bubbelbaden? Of wil je liever een zachte bubbelervaring, zonder jets? Dan is een hot tub de ideale keuze. Met een hot tub profiteer je van een comfortabel warm water bad dat je met meerdere huisgenoten kan delen. 

Verwarm je water met een houtkachel en kies uit opties zoals bubbels en verlichting. Ontkoppel jezelf van het drukke leven met deze traditionele manier van ontspannen.

Bekijk onze hot tubs

Zwemspa kopen?

Zwemmen in de tuin, maar niet zo veel plek? Dan is een swimspa ideaal voor jou: in dit extra groot bubbelbad kan je tegen de stroom zwemmen, zo heb je minder plaats nodig.

De betere zwemspa? Die onderscheidt zich door een comfortabele zwemervaring die je kan personaliseren in een energiezuinig ontwerp. Zo profiteer jij het hele jaar rond van jouw spa. Combineer je zwemervaring met de enigste therapeutisch getest jets ter wereld. Deze van marktleider Jacuzzi®, zo krijg je een echt pareltje in jouw tuin.

Bekijk onze zwemspa's

Neem een kijkje in onze wellnessafdeling

Waarom kiezen voor een Jacuzzi®?

j400-f-groot.jpg

1. Ontspannend en gezond

Een Jacuzzi® is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven.

Bij regelmatig gebruik van Jacuzzi's® verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

j300-uw5031-seat07-jetson.jpg

2. Hydrotherapie tegen rugklachten en reuma

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf jouw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen.

Zo geniet je van een andere massage op elke zitplaats of ligplaats, volledig naar jouw voorkeur in te stellen.

jacuzzi-j495-spa-bubbelbad-whirlool-groot-2.jpg

3. Bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan je kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijg je dezelfde service en advies.

De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model je kiest.

jacuzzi-virtus-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-water-hanolu.jpeg

4. Aanwinst voor het hele gezin

Een bubbelbad is er voor iedereen! Geniet het hele jaar rond van de weldadige kracht van warm water of koel de spa lichtjes af in de zomermaanden en zoek de verfrissing op.

Gezellige samen champagne drinken onder de sterrenhemel of de kinderen laten plonzen in het water, het kan allemaal in onze Jacuzzi's®!

Krijg de Jacuzzi® collectiefolder gratis in je mailbox

Meer weten over onze Jacuzzi®'s? Download onze collectiefolder, blader doorheen ons uitgebreide spa-assortiment en ontdek de mogelijkheden. 

Download de Jacuzzi-folder

jacuzzi-spa-j-385-platinum-brushed-grey-lifestyle.jpg

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs