Open Zondag - 31 mei

Ja, ik wil de showroom bekijken
Jacuzzi kopen

Jacuzzi kopen

Jacuzzi kopen? Heerlijk samen genieten van een hydromassage met of zonder een glas bubbels. Daarvan kom je pas écht tot rust. Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke Jacuzzi® past bij jullie levensstijl? Dat zoeken we samen uit.

Met bijna 50 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnenin de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Ontdek hieronder onze verschillende reeksen Hotsprings en Jacuzzi’s® of spring binnen in onze showroom van meer dan 3000m² in Turnhout.

Dé 2 topmerken bubbelbaden onder 1 dak

Ontdek en vergelijk zelf dé 2 topmerken Jacuzzi® en Hotspring Spa in onze vernieuwde 3000m² showroom.

Open Zondag - 31 mei

Ontdek de nieuwste wellness & outdoor living trends tussen 10u00 en 17u00 in onze 3000m² showroom in Turnhout.

Zeker zijn dat we je snel kunnen verder helpen?

Maak dan alvast afspraak en wij zorgen voor een rustige shopervaring.

Ja, ik wil de showroom bekijken

Waarom kiezen voor een Jacuzzi®?

Ontspannend en gezond

Een Jacuzzi® is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Hydrotherapie

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf uw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan u kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijgt u dezelfde service en advies. De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model u kiest.

Een aanwinst voor het hele gezin en het jaar rond

Een bubbelbad is er voor iedereen! Geniet het hele jaar rond van de weldadige kracht van warm water of koel de spa lichtjes af in de zomermaanden en zoek de verfrissing op. Gezellige samen champagne drinken onder de sterrenhemel of de kids laten plonzen in het water, het kan allemaal!

Klaar voor de zomer? Wij hebben bubbelbaden op stock!

Pure ontspanning en zorgen voor jezelf. Dat is wat wellness voor jou doet.

Spring vrijblijvend binnen in onze showroom en bekijk onze snel leverbare modellen.
Zo vorm jij je tuin of terras deze zomer om tot een oase van rust.

Bezoek showroom

Wat zeggen onze klanten