Open zondag - 24 september 🎉

Ja, ik kom graag langs
glowbus-vuurhaard-design7.jpg

7 tips voor hartverwarmend buiten vieren

Het eindejaar nadert snel. Tijd voor lekker eten en drinken, elkaar en vooral tijd voor gezellige momenten. En waarom vier je dit jaar niet een deel van je feest buiten? Kruip dicht bij elkaar rond de vuurkorf en bewonder het vuurwerk van onder een warme plaid. Hieronder vind je 7 tips om je outdoor party nét dat tikkeltje extra te geven!

Gepubliceerd op 16 december 2022

1. Sfeervol licht

Niks zegt meer Kerst dan fonkelende lichtjes. Ben je van plan om je gasten te ontvangen in de tuin, zorg dan voor een warm welkom in een prachtig versierde tuin. Met de kaarsen van Paju Design creëer je instant een gezellige sfeer. Mooi om naar te kijken, handgemaakt en op en top Belgisch. Stem ook de muziek af op je bezoekers en de sfeer.


2. Dicht bij elkaar

Creëer gezellige hoekjes op je terras of in je tuin, rond het vuur en uit de wind. Zorg voor warme fleecedekens en maak je lounge winterproof met extra zachte kussens.

Als je kleine hapjes serveert, kunnen jullie gewoon eten in de loungezetels. Heb je een uitgebreid menu voorbereid? Dek dan je tuintafel feestelijk en laat je gasten dicht bij elkaar aanschuiven. Schapenvachtjes en winterse decoratie dompelen iedereen onder in een echte wintersfeer!


3. Originele aperitiefhapjes

Haal je barbecue boven en maak je aperitiefhapjes klaar op de grill. Breng je gasten samen rond het vuur en geniet van warme camembert met krokant brood, Zuiderse tapa’s of een pittig soepje. Mag het iets specialers zijn? Kies voor verse grote oesters (#0 of #1) en leg ze een paar minuten op withete kolen. De oester is klaar als ze open gaat. Heerlijk met wat zelfgemaakte citroenmayonaise!

Heb je de smaak van een winterbarbecue echt te pakken, ga dan all the way en bereid ook je hoofdgerecht en dessert op de Ofyr, grill of smoker.

4. Cadeautjestijd

Wie Kerst zegt, zegt cadeautjestijd. Niks zegt meer ‘Ik hou van je’ als een zorgvuldig uitgekozen geschenk. Neem je tijd en open de cadeaus terwijl jullie genieten van een lekker glas bubbels en wat fingerfood.

Cadeautip: onze tuinaccessoires

5. Stook het vuur lekker warm

Droom jij ook van een witte Kerst? Stel je voor: je hele tuin onder een laagje verse sneeuw. Prachtig en feeëriek, maar ijskoud. En ook zonder sneeuw wil je je gasten buiten lekker warm houden. Dat doe je in stijl met een prachtige Glowbus vuurhaard of een luxueuze terrasverwarmer, waar een uitgebreid gamma van beschikbaar is bij ons in de showroom.


6. Stijlvolle afsluiter

Het dessert, het hoogtepunt van elke feestmaaltijd. Wij zijn alvast grote fan van een ananascrumble, klaargemaakt op je Traeger Pellet BBQ. Of wat denk je van een klassieke barbecue-banaan met chocoladesaus en rum? En een kruidig glas glühwein is de perfecte afsluiter.


7. Geniet na in je eigen bubbel

Zijn de laatste gasten huiswaarts gekeerd? Ruim enkel het noodzakelijke op en laat de rest staan voor morgen. Geniet na in je kleine bubbel, met een glaasje bubbels. 🥂 Verwarm je voor het slapengaan nog even in de (barrel)sauna of Jacuzzi® en kruip zalig voldaan onder de lakens.

Download onze barrelsauna brochure

Wat zeggen onze klanten

In onze zoektocht naar een terrasverwarmer kwamen we bij deze winkel! We kregen er een zeer goede uitleg over de werking van verschillende toestellen…samen met de verkoper konden we zo naar het beste toestel gaan voor onze locatie…. Alle toestellen zijn er trouwens te bezichtigen en zelfs te voelen wat warmte betreft!

Verder kregen we nog adviezen over verschillende mogelijkheden met tuintafels en andere artikelen! Een absolute aanrader en een dikke pluim voor Dirk die duidelijk met hart en ziel zijn job doet en weet waarover hij praat!!

B. De Bakker

Vandaag terrasverwarming gekocht met zeer deskundige uitleg van Gert. Top, aanrader!

N. Matthijs

Bromic 6000w terrasverwarming gekocht. Zeer tevreden.
Deskundige uitleg gekregen van Gert zodat de juiste keuze kon gemaakt worden. Elke situatie is immers anders. Ruime keuze - verschillende systemen en merken.

Eénvoudige installatie - heb wel zelf beugels gemaakt om aan de constructie van het terras te bevestigen. Een aanrader !

C. Hindrikx

Wat een mooie winkel. Niet alleen de producten zijn er van de hoogste kwaliteit, maar ook de service na verkoop is er eentje om U tegen te zeggen!!!

S. Scheunders

Heel vriendelijk en snel antwoord op je vragen.
Zaken werden op het afgesproken tijdstip geleverd.
Zeker een aanrader.

S. Jacobs

Geweldig bedrijf!

H. Blenkers

Fantastische mensen. Kom hier zeker terug!!!!

H. Jan

Prachtige winkel, veel keuze en goede service

J. Hellings

Vriendelijk en met verstand van zaken !

R. Coppelmans

Correcte levering met zelfs een extra service 👌

vriendelijke mensen, waar je blij van wordt 👍

C. M. Jassens - Schmitt

Gewoon door de eenvoud en vriendelijkheid van de eigenaars alleen al

E. Leysen

Supermooie winkel en goede uitleg! Super tevreden

R. Jacobs