paju-kaarsen-hanolux.jpg

Paju Design

Tuinaccessoires Paju Design

Paju Design is h├ęt hedendaagse Belgische merk dat originele en stijlvolle binnen- en buitenkaarsen en buitentapijten maakt. Ge├»nspireerd door de wereldwijde trend om het buitenleven te zien als een verlengstuk van jouw persoonlijke leefruimte, draagt Paju Design bij tot een frisse en nieuwe look van jouw buitenruimte.

outdoor-tapijten-paju-design-hanolux.jpg
paju-design-buitenkaars-plant-tuindecoratie-tuinaccessoires-hanolux.jpg
hanolux-paju-design-buiten-tapijt-vloerkleed.jpg
paju-sand-buitenkaars-hanolux.jpeg

Buitentapijten van duurzame PET-stoffen

Paju ziet net als wij bij Hanolux de buitenruimte als een verlengstuk van het interieur Daarom hebben deze Belgische ontwerpers hun eigen unieke assortiment buitenstoffen gecre├źerd. Zacht, maar duurzaam

Want wist je dat de buitentapijten, buitenkussens en buitenkaarsen gemaakt zijn van hoogwaardige PET-stoffen? Ontworpen in Belgi├ź en gemaakt van gerecycleerde flessen. Geweven op Dhurrie-weefgetouwen met de grootste precisie en zorg. 

Daarnaast zijn de stoffen gemakkelijk te reinigen. Kwaliteit gegarandeerd!

De 3 collecties van Paju Design

exclusive-copy.jpg

1. Indoor kaarsen

Paju Design binnenhuiskaarsen zijn verfijnde, hoogwaardige kaarsen gemaakt van zuivere, en natuurlijke was. De katoenen en houten lonten zijn van de beste kwaliteit, met speciaal aangepaste afmetingen om een optimale verbranding te garanderen. En is je kaars opgebrand? Dan gebruik je de kaars simpelweg als plantenpot!

ac61d17a-f6a8-46da-80f9-fee846cfe44a-d6d26e6e-7092-42cc-8306-795f613aed7f.jpg

2. Buitenkaarsen

De buitenkaarsen van Paju Design zijn gemaakt van duurzame materialen, en de pure was bestaat uit zwarte paraffine. Paju Design is handgemaakt om een ontspannen sfeer te cre├źren, en vormt dan ook een bijzondere toevoeging aan jouw tuinmeubelen. En is je buitenkaars opgebrand? Dan gebruik je het ook hier weer kaars simpelweg als plantenpot!

packshot-3.jpg

3. Buiten tapijten

De unieke buitentapijten van Paju Design zijn ontworpen in Belgi├ź en gewoven uit garen, gemaakt uit gerecycleerde PET flessen. Deze tapijten komen in 5 verschillende kleuren en 4 verschillende maten en zijn perfect voor buiten. Ze voelen zacht aan, zijn gemakkelijk in onderhoud en uiterst weerbestendig!

Perfecte combinatie van stijl en kwaliteit

img-2323.jpg
amanda-white.jpg
img-3037.jpg
img-5109.jpg
joe-en-lee.jpg
dsc4756-ss2020-003.jpg
92bc88b0-77ce-461f-a18c-f6ef571c1524.jpg
fullsizerender.jpg
geurkaars-greek.jpg
65f8df78-232e-48e1-bd95-b4f05142c640.jpg
paju-design-buitenkaarsen-buitentapijt.jpeg

Bestel op onze webshop

Ben je meteen overtuigd van de buitenkaarsen en -tapijten van Paju Design? Neem dan eens een kijkje op onze webshop. Daar vind je een selectie van het volledige Paju assortiment. 

Bekijk onze andere tuinaccessoires

Bezoek onze showroom

De Hanolux showroom? Dat is 3.000 m┬▓ boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

hanolux-tribu-2021-senja-detail.jpg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine