Open zondag - 25 februari 🎉

Ja, ik kom langs
jht-smarttub-hanolux-banner.webp

Bedien je Jacuzzi® in een handomdraai met de SmartTub™ app

Til je wellness ervaring naar een hoger niveau met deze slimme SmartTub app, beschikbaar in de Apple appstore en Google play store. 

Gepubliceerd op 11 februari 2023

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Tegenwoordig zijn we het allemaal zo gewoon om via onze smart devices met alles verbonden te zijn. Waarom dan ook niet met je Jacuzzi®? De SmartTub™ app maakt het gebruik en onderhoud van je jacuzzi® eenvoudiger dan ooit en geeft je de volledige controle, of je nu thuis bent of op verplaatsing

Wat kan je bedienen met de SmartTub app?

  • De temperatuur, jets en verlichting van je spa
  • Stel je circulatie en verwarming schema zelf in
  • Beveiliging van je spa, zo voorkom je ongewenst gebruik
  • Volgen van je verbruik en een geautomatiseerd schema opzetten om nog meer energie te besparen
phone-1000x1000.png

Gebruik en onderhoud van je spa versimpelen

Bij gebruik van je Jacuzzi®

Pas de jets, temperatuur en verlichting aan met deze gebruiksvriendelijke app. Activeer je jacuzzi® met je favoriete smart home apparaat: siri, alexa, google assistant en draagbare smart devices. 

Onderhoud

Controleer eenvoudig vanop afstand de filtratie en het wateronderhoud van je jacuzzi® met SmartTub™ en stel reminders in voor het onderhoud. Zo geeft de app onder meer aan wanneer het tijd is om je water te vervangen.

Vakantieverblijven en vanop afstand

Controleer je spa gemakkelijk vanop afstand, bijvoorbeeld bij vakantieverblijven of als professional. Beheer de instellingen vanop afstand en beperk de controle van het bedieningspaneel of vergrendel de spa.

watch-1000x1000.png

Je energieverbruik volgen en optimaliseren

Energieverbruik volgen

Houd je energieverbruik in het oog en pas de temperatuur van op afstand aan. Ben je met vakantie en ben je vergeten de temperatuur wat lager te zetten? Geen probleem, nu kan je met je smartphone de temperatuur tijdelijk verlagen en hem ook terug op tijd hoger zetten zodat je jacuzzi® gebruiksklaar is wanneer je terug thuis bent

Energieverbruik verlagen

Dankzij de app kan je het verbruik van jouw Jacuzzi® volledig afstellen op jouw eigen persoonlijke gebruik. Zo gebruik je zo efficiënt mogelijk gebruik van je bubbelbad.

Zonnepanelen? Stel je verwarming en circulatie in om jouw energie surplus zo optimaal te gebruiken. Alleen bij de Jacuzzi® spa's kan je zelf je begintijd en duur van jouw circulatie volledig zelf bepalen.

Meer over jacuzzi's en zonnepanelen

Toch nog meer besparen?

Vanaf 2023 is er Smart heat mode in jouw SmartTub app, deze werkt ook bij spa's die voor 2023 werden geproduceerd. Met deze instelling kan je nog meer besparen door de spa slim te laten afkoelen en verwarmen.

Jacuzzi® houdt hierbij rekening met jouw gewenste momenten van verbruik en jouw lokale weersomstandigheden.

Stel simpelweg jouw gebruiksmomenten in en de gewenste besparing. Jouw spa zal deze slim op de achtergrond uitvoeren.

Tenslotte is er ook een nieuwe 'vakantiemodus' waarbij je de spa snel op een energiezuinigere stand-by modus zet voor wanneer je hem langere tijd niet gaat gebruiken.

Meer bespaar tips

Deze innovatieve app geeft je verder ook meldingen bij stroomuitval, bevriezing en overhitting van je jacuzzi® en geeft je toegang tot persoonlijke tips en how-to video’s.

Ga voor maximale ontspanning dankzij de eenvoudige bediening van je jacuzzi® met het SmartTub™ systeem.

Jouw eigen SmartTub™ systeem

De app is standaard beschikbaar bij alle spa's uit de J-500 en J-400 reeks, bij de J-300 reeks is dit een optie.

Ontdek ons assortiment