Blog De beste elektrische terrasverwarmer – onze favorieten

De beste elektrische terrasverwarmer – onze favorieten

Ook benieuwd wat de beste elektrische terrasverwarmer voor jouw situatie is? We overlopen graag onze favorieten met je.

bromic-eclipse-electric-24-twin-pole-terrasverwarmer.jpg

Gepubliceerd op 24 november 2022

Terrasverwarmer

Kies naargelang jouw situatie

Niet elke elektrische terrasverwarmer is geschikt voor elke setting, zo is het erg belangrijk dat je goed nadenkt over onderstaande puntjes.

De plaatsing van je terrasheater, hetgeen je wilt verwarmen en de openheid van je terras zijn zoveel belangrijker dan het model of wattage.

Je kan hier meer over lezen op één van onze andere blogs of langs komen voor advies op maat in onze showroom.

4 tips bij het kopen van een terrasverwarmer, waar op letten?

De beste elektrische terrasverwarmers

Wanneer je alle mogelijkheden hebt qua montage en stroom

Stoer en elegant, zwart of wit, beschikbaar in meerdere wattages. De Bromic Smart-Heat Tungsten is een niet-windgevoelige terrasverwarmer die ook amper rood licht produceert. Als opbouw geeft deze moderne terrasverwarmer met modellen van een maximum vermogen tot 6000 Watt zeker genoeg kracht om zelfs de koudste winteravonden te trotseren.

Bedien hem via klassieke drukschakelaars, domotica of een afstandsbediening met dimmer voor nog meer flexibiliteit.

bromic-tungsten-terrasverwarmer.jpg

Wanneer je kiest voor simpel en krachtig

De Heatscope Spot is ook één van onze populairste heaters, een robuust design en simpele montage zorgen voor een zeer interessante buitenverwarmer. Net zoals de Tungsten is de Heatscope Spot niet windgevoelig en warmt hij ook erg snel op. Tevens is het model beschikbaar in zwart en wit.

De Spot produceert wel een beetje meer rood licht, maar maakt dit goed met een inbegrepen afstandsbediening waarmee je hem vanop afstand op 50% of 100% vermogen kunt schakelen.

Populair is het 2800 Watt model dewelke je net zoals de Bromic gemakkelijk kunt kantelen richting jouw tuinset. Montage is ook mogelijk aan het plafond of muur.

heatscope-spot-2800w-radiant-heater-black-01.jpg

Wanneer je je terrasverwarmer wilt inbouwen

Hier is er zelfs geen discussie mogelijk, de Bromic Platinum is verreweg de meest efficiënte en stijlvolste terrasheater die je kan inbouwen. Het keramisch glazen front dat gelijk loopt met het plafond geeft elke buitenopstelling een echte upgrade. Wil je hem liever monteren als kantelbare opbouw? Uiteraard ook geen probleem.

Met de Bromic Platinum krijg je alle populaire functies zoals snel opwarmen, niet windgevoelig en dimbaar. Uitbreiden met een optionele afstandsbediening en domotica is ook geen probleem.
Tenslotte is het installatiegemak met de recesskit een groot pluspunt en bovendien zeer veilig voor een inbouwverwarmer.

Deze inbouwterrasverwarmer is beschikbaar in 2300W, 3400W en 4500W.

bromic-terrasverwarming.png

Wanneer je kiest voor een vrijstaande terrasverwarmer.

We komen weer uit op Bromic, ditmaal hun allernieuwste model ‘de Eclipse’. Op de 2de plaats komt de klassiekere Heatsail Dome als prima alternatief, maar buiten de prijs heeft de Bromic Eclipse nog meer troeven.

Zo heeft hij een groter rendement, een snellere opwarmtijd, meer dimbare standen qua verwarming én verlichting. Deze niet windgevoelige terrasverwarmer is een klassieker in wording. Je kan de heater gewoon aansluiten op eender welk stopcontact en indien gewenst ook verrijden. 

Tenslotte heeft de Bromic Eclipse ook een broertje dat kan worden opgehangen aan het plafond of zijmuur met opties qua lengtes.

eclipse-portable-residential-scene.jpg

Ook erg leuk

heatstrip-black-3200.jpg

Heatstrip Design

De strakke Heatstrip voor niet windgevoelige terrassen. Met zijn lage inbouwhoogte leent hij zich hier ook uitzonderlijk goed voor inbouw in het plafond. Nu ook beschikbaar in volledig zwart.

beem-heatsail-new-beautiful-design-02.jpg

Heatsail Beem

De Heatsail Beem combineert schakelbare verwarming en verlichting met een optie tot verneveling in 1 grote stijlvolle heater. Je kan ook kiezen uit verschillende lengtes, een top heater voor boven de eettafel.

vision-2200-ab-on.png

Heatscope Vision

De Heatscope Vision is een erg moderne heater met glazen front waarbij je deze ook gemakkelijk kunt aansturen met een bijgeleverde afstandsbediening.

Kom alle modellen live testen in onze showroom

heatsail-dome-terrasverwarmer-piet-boon-design-pendelend.jpg

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's

Ja, ik wil een topdeal