Blog De juiste tuinaccessoires voor een huiselijk exterieur

De juiste tuinaccessoires voor een huiselijk exterieur

Tuinaccessoires als buitenmatten, kaarsen en kussens doen heel wat met de beleving van je tuin. Dat merk je meteen bij een bezoek aan onze showroom. Ontdek hier enkele toppers om jouw buitenplek super gezellig te maken! 

92692647-581288122737533-7060069850483725382-n.jpg

Gepubliceerd op 09 juni 2021

Tuinmeubelen

De juiste tuinaccessoires om je luxetuin op te fleuren

Een comfortabele ligbank, gezellige sfeermuziek en de aanwezigheid van je gezin, zijn enkele basiselementen om helemaal tot rust te komen in je tuin. Maar je kunt pas echt genieten van die basiselementen als ook de sfeer en setting helemaal op jouw smaak is afgestemd.

Tuinaccessoires van Belgische designers met Italiaanse flair

organix-detail.jpg

Royaal verspreide kussens

Royal Botania heeft een prachtige collectie kussens uitgebracht die je in een breed kleurenpalet kunt bestellen. 

Rijkelijk kussens verwerken in je loungeset zorgen voor de persoonlijke touch, verfijnde gezelligheid en ze maken je buitenruimte extra comfortabel. Je gezin en al je vrienden gaan er gegarandeerd met plezier zitten.

Benieuwd naar meer van Royal Botania?

Bekijk de zomercollectie van Royal Botania 

outdoor-tapijten-paju-design-hanolux.jpg

Ecologische tapijten

Naast kussens zijn ook buitentapijten helemaal in. Paju Design ontwierp een aantal prachtige exemplaren. 

Deze tapijten zijn overigens van Belgische makelij en gemaakt van gerecycleerde PET flessen. Ze voelen zacht aan en zijn gemakkelijk te onderhouden. 

Een fantastisch tuinaccessoire dat voor warmte, kleur en gezelligheid zorgt. Een aankoop waar jij echt trots op kunt zijn!

Ontdek meer van Paju Design

monsieur-tricot-hanging-tribu-hanolux.jpg

Gezellige buitenverlichting

Tribù heeft met zijn Monsieur Tricot buitenverlichting echte eyecatchers klaarstaan. 

De hang- en vloerlampen zijn handgemaakt van gerecycleerd materiaal door Belgische ontwerper Ilia Eckardt en geven elk terras of tuin een magische touch. Je voelt de gezelligheid meteen binnenschijnen. 

Ben je eerder op zoek naar sobere buitenverlichting? Dan heeft Royal Botania ook een mooie en kwalitatieve collectie tuinverlichting klaarstaan, passend binnen verschillende exterieurstijlen.

92bc88b0-77ce-461f-a18c-f6ef571c1524-full.jpg

Sfeervolle buitenkaarsen

Een schuimige koffie drinken bij de ondergaande zon of onder de sterrenhemel is ideaal om de dag af te sluiten. 

Met de handgemaakte Paju Design kaarsen van duurzame materialen zorg je voor die zalig rustgevende setting waar je op dat moment naar verlangt. Pinterest-waardig, vind je niet? 😉

Ontdek meer tuinaccessoires

Weerbestendige tuinmeubelen en tuinaccessoires

We krijgen van klanten vaak te horen dat ze weerbestendige materialen willen in hun nieuwe tuinmeubelset. En dat voor zowel het tuinmeubel op zich als de tuinaccessoires die erbij horen. Begrijpelijk in een wisselvallig land als België! 

Gelukkig hebben de designers van onze Belgische merken daar altijd oog voor.

Vuil- en waterafstotende poefs

Zo pakt Manutti graag uit met hun Touch poefs. Alle stoffen in de collectie van Manutti hebben een water- en vuilafstotende coating waardoor ze zeer duurzaam zijn naar buiten toe. Onderaan de poef heeft het productieteam bovendien een kunststof “antislip” voorzien om het meubel te beschermen tegen een ruwere ondergrond en om niet meteen weg te glijden.

De poefs zijn te verkrijgen in heel wat leuke kleuren en in drie verschillende afmetingen. Bovendien hebben ze bij Manutti ook beschermhoezen beschikbaar om je poefs jarenlang mooi te houden. Combineer ze eindeloos met andere sets en creëer jouw unieke buitenplek.

Meer van Manutti ontdekken?<

 

Bekijk de zomercollectie van Manutti

poef-touch-manutti-hanolux-large.jpeg

Weerbestendig loungesets

Ook Tribù besteed specifiek aandacht aan weerbestendige materialen. 

De Tribù Natal Alu sofa bijvoorbeeld kan makkelijk een regenbui weerstaan dankzij de ademende, waterafstotende vulling. Zalig! 

Een extra beschermhoes binnenin en de gepaste stikmaterialen zorgen ervoor dat water niet binnendringt. En dat is ook bij de Nodi sofa en heel wat andere producten het geval.

natal-alu-sofa-natal-alu-sofa-x-coffee-tables-3-groot.jpg

Bezoek onze showroom

Al onze merken besteden aandacht aan weerbestendige materialen zodat jouw favoriete tuinset, inclusief tuinaccessoires, jarenlang mooi blijft. Maak een afspraak, bezoek onze showroom en ontdek al onze producten van dichtbij!

Maak een afspraak

gobi-mand-tribu-hanolux.jpeg

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine