Blog De ultieme herfstavond beleef je buiten. 4 tips voor een geslaagde avond met vrienden

De ultieme herfstavond beleef je buiten. 4 tips voor een geslaagde avond met vrienden

Of je ook thuis van herfstige taferelen kunt genieten? Meer dan ooit! Wij delen onze tips om je tuin optimaal te benutten tijdens de mooiste herfstavonden.

monsieur-tribu-tricot-hanolux.jpeg

Gepubliceerd op 21 oktober 2021 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Jacuzzi
Tuinmeubelen
Barbecue
Terrasverwarmer

Het mooiste aan de herfst

De bladeren verkleuren, de pompoenen en paddenstoelen komen piepen en je krijgt van die frisse rode wangen na een stevige boswandeling. Wie buitenkomt voelt het aan elke vezel in zijn lichaam, de herfst is er!

Of je ook thuis van die herfstige taferelen kunt genieten? Meer dan ooit! Wij delen onze tips om je tuin optimaal te benutten tijdens de mooiste avonden.

1. Aperitieven met je gasten onder je luxe terrasverwarmer

Dankzij onze terrasverwarmers geniet je een heel jaar lang van je luxe tuinset. Of je nu alleen het aperitief buiten houdt, of je de hele avond geniet van de hitte van je terrasverwarming, gezellig is het sowieso.

Ga jij voor een elektrische terrasverwarming of eentje op gas? Wij hebben tientallen verschillende exemplaren in huis. De jouwe staat er vast ook tussen!

Tip van onze experts

De nieuwste terrasverwarming in ons gamma is de Eclipse Smart-Heat elektrische terrasverwarming van Bromic. De Eclipse terrasverwarming heeft een prachtig minimalistisch, elegant design en voorziet je van dimbare warmte en licht. Zo heb je meteen een blikvanger en gespreksonderwerp tijdens dat gezellig apéro-moment.

Naast dit model heeft Bromic ook terrasverwarmers die je aan muren of daken kunt monteren. Kom in alle rust het uitgebreid gamma aan terrasverwarmers ontdekken in onze ruime showroom van 3.000 m² te Turnhout!

Test de modellen zelf uit en laat je adviseren door onze doorwinterde specialisten. We hebben nog tal van terrasverwarmers op stock zodat jij meteen van je herfstavonden kunt genieten.

Check onze openingsuren

2. Smaakvol buiten koken op je barbecue, Ofyr of pelletkachel

Barbecueën en kampvuren organiseren is even leuk - en misschien wel leuker - wanneer het koud is buiten. Kom de sfeer van outdoor koken & grillen opsnuiven met Ofyr in onze showroom. Perfect voor een buitenbrunch, lunch of gezellig avondmaal bij ondergaande zon met het hele gezin!

Ben jij een echte smaakmeester? Dan is een pelletbarbecue of Oklahoma barbecue misschien meer je ding? Ook die bestel je makkelijk bij ons. Jij kiest, wij leveren het waar en wanneer je wil.

OFYR Barbecue BBQ - Te koop bij Hanolux Turnhout - Masters of Wellness & Outdoor Living

3. Nabubbelen met een glaasje cava in je Jacuzzi®

Het eten is gezakt, maar voor een dessertje is het nog net iets te vroeg. Hét moment om een halfuurtje in je Hot Tub of Jacuzzi® te duiken.

Onze Hot Tub heeft een hygiënische, stevige kuip van kunststof en de buitenbekleding is van hoogwaardig thermohout. Verder is hij ook voorzien van een geïntegreerde houtkachel en een schoorsteen van roestvrij staal. Je kunt zelf bubbels en led-verlichting toevoegen voor een extra leuke beleving. Je gasten gaan er nog lang over napraten, zoveel is zeker!

Ontdek hier alle voordelen van een Hot Tub

Hottub bubbelbad - Te koop bij Hanolux Turnhout - Masters of Wellness & Outdoor Living


Is gemasseerd bubbelen meer je ding? Onze Jacuzzi® bubbelbaden maakten al veel mensen gelukkig. Als één van de enige verdelers in België geniet je van unieke topkwaliteit en de allerbeste hydromassages. Welke Jacuzzi® past het best in jouw tuin? 
 

Doe de test in onze showroom!

4. Languit sterren kijken in je nieuwe tuinmeubel of -loungeset

Na zo’n avondje babbelen en bubbelen, zijn je gasten ongetwijfeld aan een rustmoment toe. Met een beetje geluk trekt de hemel open en geniet je samen met je gasten van een mooie sterrenhemel in jouw ultra comfortabele loungeset.

Maak de beleving compleet en steek een lekker ruikende geurkaars aan, schud de kussens nog even op en kruip dan met z’n allen onder een warm deken. Speel ondertussen ontspannende pianomuziek of natuurgeluiden uit de Escape Speaker. Je gasten gaan zo volledig uitgerust naar huis.

 

Flex loungeset - Te koop bij Hanolux Turnhout - Masters of Wellness & Outdoor Living


Ook qua accessoires hebben we een uitgebreid assortiment in onze showroom staan. Kom ruiken, rusten en relaxen met onze tuinaccessoires.

Of onze kleuren matchen met jouw exterieur? Daar zorgen we voor!

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal