Blog Hanolux vernieuwt!

Hanolux vernieuwt!

hanolux-youtube-vernieuwt.png

Gepubliceerd op 30 mei 2016

Hanolux

Feest bij Hanolux

Dat het zomert bij Hanolux, was duidelijk op het Buiten! Feest! Op 5, 6, 7 en 8 mei werd onze showroom omgetoverd tot een zuiders tafereel. Jullie wisten onze nieuwe collectie, drankjes en hapjes duidelijk te smaken. Herbeleef het feestweekend, de onthulling van ons nieuw logo of zie jezelf in actie in ons sfeerfilmpje.

Een vernieuwde showroom, logo, website & de 3de generatie die in het bedrijf stapt. Er was heel wat te doen tijdens het feestweekend van Hanolux. Gedurende 4 dagen trakteerden wij onze klanten op maar liefst 7 verschillende BBQ demonstraties; met onder andere kooksessies met Peter Van Asbroeck, Geena Lisa & Sally-Jane Van Horenbeeck. Maar ook de Belgische specialiteiten van Belartisan.

Op donderdag was er dan de onthulling van het nieuwe logo onder professionele begeleiding van Eric Vos, burgemeester van Turnhout, en Peter Van Asbroeck. Gedurende de rest van Buiten! Feest! was iedereen steeds welkom om te komen genieten van de zon met natuurlijk een hapje en drankje en de animatie van Clown Fermichelli.

Ook in ons productgamma waren er nieuwe tuinmeubelen collecties te ontdekken, zoals MMooD van Pascale Naessens. Maar ook vernieuwingen bij de bubbelbaden, barbecues, terrasverwarming, infraroodcabines en sauna's.

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs