Bubbelbad

Een bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke Jacuzzi® koopt u nu best? U hebt de keuze tussen eenvoudige baden en whirlpools met ultieme luxe. Welk zijn de verschillen en welke spa is het meest geschikt voor u en uw gezin?

Met meer dan 30 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnenin de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Ontdek hieronder onze verschillende reeksen bubbelbaden en Jacuzzi’s® of spring binnen in onze showroom van meer dan 3000 m² in Turnhout.

Wij gaan samen met u op zoek naar het bubbelbad dat het beste bij u past.

 

grandee hotspring bubbelbad

 

Waarom kiezen voor een Bubbelbad?

Ontspannend en gezond

Een Jacuzzi® is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven. Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Hydrotherapie

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf uw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen.

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan u kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijgt u dezelfde service en advies. De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model u kiest.

Een aanwinst voor het hele gezin en het jaar rond

Een bubbelbad is er voor iedereen! Geniet het hele jaar rond van de weldadige kracht van warm water of koel de spa lichtjes af in de zomermaanden en zoek de verfrissing op. Gezellige samen champagne drinken onder de sterrenhemel of de kids laten plonzen in het water, het kan allemaal!

 

Dé 2 topmerken onder 1 dak

Ontdek en vergelijk zelf dé 2 topmerken Jacuzzi® en Hotspring Spa in onze vernieuwde 3000m² showroom.

Waarom kiezen voor een bubbelbad bij Hanolux?

Dé Wellness specialist van België

Bij Hanolux kan u, buiten een breed assortiment aan bubbelbaden, ook terechte voor sauna’s, infraroodcabines, stoomdouches en fitness. Met bijna 50 jaar ervaring kan dit familiebedrijf zich terecht een echte wellness specialist noemen. Geniet van maatwerk dat een stapje verder gaat, advies op maat en een vast service team dat altijd paraat staat.

3000m² showroom

Vergelijk de 2 absoluut beste merken die vandaag op de whirlpool markt zijn in onze showroom van meer dan 3000m²  en beperk uzelf niet in keuze!
Onze wellness specialisten gaan samen met u op zoek nar de spa die het best bij u past, tegen de beste prijs.

Pionier in België

Hanolux is één van de oudste verdelers van whirlpools in België. Vertrouw op onze ervaring en geniet van de best mogelijke service.
Wij begeleiden u graag naar uw ideale Jacuzzi®, niet altijd diegene met het hoogste prijskaartje.
Bij Hanolux komt de klant eerst en begeleiden onze wellness specialisten u graag van begin tot einde bij het uitkiezen en plaatsen van een bubbelbad bij u thuis.

Wat zeggen onze klanten?

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale bubbelbad.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren