Sauna’s

Als u overweegt om een sauna te kopen of om er zelf één te installeren, kom dan zeker eens langs in onze showroom. Wij hebben hier in Turnhout een groot gamma sauna’s in onze showroom van 3000m² staan: klassieke sauna’s, Finse sauna’s, bio-sauna’s, natte sauna’s, droge sauna’s, sauna’s met sanarium, sauna’s gecombineerd met infrarood, sauna’s met zoutverdampers, …

Al deze sauna’s zijn leverbaar in verschillende standaardafmetingen, maar uiteraard is maatwerk (bv. schuin dak of ingewerkte ramen) ook altijd mogelijk.

Verder kan u kiezen of u de sauna door onze professionele plaatsers laat installeren, of dat u hem zelf monteert. Ook aparte onderdelen kopen voor een volledige zelfbouw is mogelijk. Afhankelijk van uw voorkeuren en wensen ontwerpen we de sauna die aan al uw verwachtingen beantwoordt.

ALLEEN DE BESTE MERKEN

topkwaliteit in elke prijsklasse

RUIME KEUZE HOUTSOORTEN

Cederhout, vurenhout, alpenden, espenhout of combinatie bij maatwerk

MAATWERK

wij begeleiden u van begin tot einde met elk project

SAUNA OVEN

Vergelijk en kies tussen onze duurzame sauna ovens

 

Waarom kiezen voor een sauna?

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte in een sauna ontspant uw lichaam en geest en laat u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Reinig uw lichaam

Dat een saunabeurt een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Reeds in de Middeleeuwen werd de sauna gezien als een belangrijke reiniging van het lichaam. Door de intense hitte produceert het lichaam extra zweet om af te koelen en op die manier worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging van uw lichaam en huid!

Verbeterde doorbloeding, immuniteit en herstel

De warmte zorgt ervoor dat het hart sneller gaat slaan, waardoor de bloedsomloop stijgt en alle natuurlijke processen in het lichaam geïntensifieerd worden. Een verhoogde immuniteit, goede afvalverwijdering, goede spierdoorbloeding, gezonde organen en een goede gezondheid zijn het resultaat!

Verbrand calorieën zonder inspanning

De warmte zorgt voor het verbranden van calorieën: voor wie wil afvallen zonder inspanning!

Uniek in Vlaanderen: De sauna’s van Effegibi

Ontdek de topdesign sauna’s van Effegibi; alleen bij Hanolux. Door de combinatie van Italiaan design met Duitse techniek zijn deze sauna’s echt iets uniek. U kan zelfs een stoomcabine en waterdouche toevoegen dankzij het modulaire systeem van Effegibi.

 

Volledig op maat

De beste saunaovens
Ligplaatsen & meerdere niveau's
Echt tot rust komen
Zoutverdampers, optimale wellness

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

Realisaties

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties. Enkel sauna of in combinatie met stoomcabines, infraroodsauna’s of bubbelbaden.. alles is mogelijk.