Sauna’s

Sauna kopen? Hanolux is dé grootste wellness specialist op vlak van sauna’s in België. Dankzij onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout kan u verschillende sauna’s zelf bekijken en vergelijken. Of het nu een klassieke, Finse of Bio sauna is? Eén met sanarium, zoutverdamper of gecombineerd met infrarood? Of zelfs een barrelsauna? Het kan allemaal!

Onze verschillende modellen zijn leverbaar in standaardafmetingen, maar uiteraard is maatwerk (bv. schuin dak of ingewerkte ramen) ook altijd mogelijk.

Onze wellness specialisten begeleiden u graag met uw zoektocht naar de ideale sauna voor u. Waarna onze professionele plaatsers zorgen voor een feilloze installatie zonder zorgen!

Profiteer van onze ervaring & ontdek onze top merken: Effegibi, Klafs & Infraworld.

ALLEEN DE BESTE MERKEN

topkwaliteit in elke prijsklasse

RUIME KEUZE HOUTSOORTEN

Cederhout, vurenhout, alpenden, espenhout of combinatie bij maatwerk

MAATWERK

wij begeleiden u van begin tot einde met elk project

SAUNA OVEN

Vergelijk en kies tussen onze duurzame sauna ovens

Waarom kiezen voor een sauna?

Heerlijk tot rust komen

De helende warmte in een sauna ontspant uw lichaam en geest en laat u helemaal tot rust komen na een drukke dag.

Reinig uw lichaam

Dat een saunabeurt een positief effect heeft op je lichaam en je gezondheid is al lang geen geheim meer. Reeds in de Middeleeuwen werd de sauna gezien als een belangrijke reiniging van het lichaam. Door de intense hitte produceert het lichaam extra zweet om af te koelen en op die manier worden alle opgeslagen afvalstoffen optimaal weggevoerd: de ideale dieptereiniging van uw lichaam en huid!

Verbeterde doorbloeding, immuniteit en herstel

De warmte zorgt ervoor dat het hart sneller gaat slaan, waardoor de bloedsomloop stijgt en alle natuurlijke processen in het lichaam geïntensifieerd worden. Een verhoogde immuniteit, goede afvalverwijdering, goede spierdoorbloeding, gezonde organen en een goede gezondheid zijn het resultaat!

Verbrand calorieën zonder inspanning

De warmte zorgt voor het verbranden van calorieën: voor wie wil afvallen zonder inspanning!

Uniek in Vlaanderen: De sauna’s van Effegibi

Ontdek het top design van Effegibi; alleen bij Hanolux. Door de combinatie van Italiaan design met Duitse techniek zijn deze sauna’s echt iets uniek. U kan zelfs een stoomcabine en waterdouche toevoegen dankzij het modulaire systeem van Effegibi.

 

Volledig op maat

De beste saunaovens
Ligplaatsen & meerdere niveau's
Echt tot rust komen
Zoutverdampers, optimale wellness

Alleen de beste merken in elke prijsklasse

Maatwerk & zelfbouw

Wenst u maatwerk? Inbouw in uw badkamer? Een buitensauna? Alles is mogelijk! Onze wellness experten begeleiden u van begin tot eind met uw project. Samen gaan we op zoek naar de ideale sauna die het best bij u past. Wij hebben bij Hanolux bovendien alle benodige materialen en alle vakmensen in huis, zodat u geen externe vakmensen hoeft te contacteren. Voor een sauna op maat en zonder zorgen…

Realisaties

Bekijk hieronder enkele van onze realisaties. Enkel sauna of in combinatie met stoomcabines, infraroodsauna’s of bubbelbaden.. alles is mogelijk.

 

 

Terug van weggeweest! De nieuwste generatie BarrelsaunaBarrelsauna buitensauna sauna ton barrel zwart hout dak oven hanolux turnhout antwerpen

Spring binnen in onze showroom en ontdek de nieuwe generatie barrelsauna’s van Hanolux. Bij deze nieuwe reeks barrelsauna’s kan u genieten van ligbanken, een panoramisch venster, verlichting en een een dak tegen het druppen. Daarbovenop heeft u de keuze tussen een elektrische of houtgestookte kachel voor een authentieke sauna ervaring.

Meer informatie

 

De koffie staat klaar

Spring binnen in onze showroom van maar liefst 3000m² in Turnhout voor uw prijs & advies op maat.
Onze wellness specialisten gaan graag samen met u op zoek naar uw ideale sauna.

De koffie staat alvast klaar!

Maak een afspraak

Hanolux logo

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren