Blog Hoeveel chloor moet er in je Jacuzzi®?

Hoeveel chloor moet er in je Jacuzzi®?

Chloorloos bubbelen? Ja, dat kan! Want wist je dat Jacuzzi® een eigen waterzuiveringssysteem ontwikkelde, waardoor je amper chloor nodig hebt voor de reiniging van jouw bubbelbad? Wij leggen het voor je uit!

jacuzzi-spa-j-lx-waterfall.jpg

Gepubliceerd op 11 juli 2024 door

hanolux-sq.jpg

Hanolux

Jacuzzi

Chloor in je Jacuzzi®, enkele theelepels volstaan!

De meeste bubbelbaden hebben veel chloor nodig om schoon en vrij van bacteriën te blijven. Jacuzzi® ontwikkelde zijn eigen waterzuiveringssysteem, de ClearRay Pro Active Oxygen

Dat verwijdert 99% van alle schadelijke stoffen en bacteriën op een natuurlijke wijze. Enkele theelepels in de vorm van een wekelijkse chloor shock volstaan om die laatste 1% aan te pakken.

Geen last van rode ogen, gevoelige huid en chloorgeur

Doordat de hoeveelheid chloor zo laag is, lost het snel op en heb je geen last van rode ogen of die doordringende chloorgeur. Ook voor mensen met een gevoelig huidtype of chloorallergie is dit een welgekomen oplossing.

Tip: Voeg de chloor toe op een avond na gebruik of wacht enkele uren na de behandeling zodat de chloor rustig kan oplossen. Geniet daarna van chloorloos bubbelen!

Wat doet het ClearRay Pro Active Oxygen systeem precies?

Het ClearRay Pro Active Oxygen waterzuiveringssysteem van Jacuzzi® is een 3-voudig systeem voor het ontsmetten van je water. Het werkt op basis van deze 3 onderdelen:

  • Ozon

  • UV-C

  • Actieve zuurstof

jacuzzi-spa-j-lxl-features-mid-product02.jpg

Waarom precies deze chloorvrije mix?

Heel eenvoudig, omwille van deze redenen:

  • Ozon doodt bacteriën die UV niet kan doden, en vice versa.

  • UV-C stralen doden ook bacteriën én behandelen het geoxideerde water.  Zo zetten de UV stralen een natuurlijk proces in gang dat actieve zuurstof creëert. Zo wordt je water voor een derde keer op een natuurlijke manier ontsmet.

Door deze 3-voudige ontsmetting worden tot 99% van alle bacteriën gedood in het water van jouw Jacuzzi®. Voor de overige 1% heb je dus nog maar een kleine hoeveelheid chloor nodig.

Vond je dit interessant? Lees meer over Jacuzzi®

Uitzonderlijke kortingen op Jacuzzi® spa's tot -25%

Ja, ik wil een topdeal