lynn-en-mathias-in-jacuzzi-bubbelbad-water.jpg

Referentie project: B&B l'atelier's ervaring met Hanolux

Stap binnen in B&B l'atelier, een oase van luxe gelegen in het pittoreske Sint-Genesius-Rode. Deze exclusieve bed and breakfast is het pareltje van de Vlaamse acteurs Mathias Vergels en Lynn Van den Broeck, die vast en zeker gekend zijn bij de trouwe Thuis-kijkers. 

Verken samen met ons hoe de samenwerking tussen B&B l'atelier en Hanolux verliep in dit exclusief interview, waar het koppel met plezier vertelt over hun ervaring. Je leest hier hoe onze experts hun exterieur omtoverden tot een elegant toevluchtsoord dat de unieke visie van het duo weerspiegelt.

Gepubliceerd op 02 november 2023

Welk gevoel hadden jullie na het eerste bezoek aan de showroom?

hanolux-showroom.jpg

Een super goed gevoel! We hebben verschillende winkels bezocht, om te kijken bij wie we de beste indruk hadden. Dat was direct zo bij jullie. Het familiale aspect en het persoonlijk contact vonden we zalig. 

We merkten het meteen: dit zijn geen gladde verkopers. Je bent op je gemak en voelt je welkom. Je ziet aan de showroom dat de producten een bepaalde klasse en degelijkheid hebben, zonder arrogant of snobistisch over te komen. Een heel warme sfeer. 

Wat viel jullie op tijdens onze samenwerking?

De dienst die jullie in het algemeen bieden is zo compleet. Van wat je koopt tot alles erna. Ik kocht nog nooit ergens met zo’n goede dienst na verkoop. Je mag altijd bellen en er zal iemand goedgemutst opnemen. Alles wordt voor jou gefixt, snel én degelijk. Dat is zeldzaam.

Bijvoorbeeld toen er B&B-gasten waren en we hulp nodig hadden bij onze Jacuzzi®. We konden jullie makkelijk bereiken en je voelt je niet het zoveelste nummer. Ze willen je oprecht verder helpen. 

Het contact met jullie is familiaal in de beste zin. Er is geen merkbare afstand tussen koper en verkoper. Aan de telefoon werden we aangesproken met onze naam door iedereen. Ongeacht wie er opnam kende ons en wist inhoudelijk over welk project het ging. Je wordt niet aan je lot overgelaten eens het materiaal er staat. 

Welke producten hebben jullie gekozen? Waarom precies die?

jacuzzi-en-barrelsauna-in-tuin.jpg

Wij hebben een barrelsauna gekozen, omdat we die heel tof vonden. Deze past perfect bij de industriële look die we wilden creëren in onze B&B. We wilden de zwarte kleur doortrekken, dus deze unieke uitvoering en stijl was ideaal. Dat zwart hebben we nergens anders teruggezien. 

Het paste naadloos bij de rest van het verhaal dat we wilden vertellen, ook in combinatie met de zwarte Jacuzzi® die we hebben. Bij de Jacuzzi® was het belangrijk dat er vanbinnen voldoende comfort aanwezig was. Het is wel degelijk een authentiek massagebad. Niet zomaar wat bubbels, maar de volledige ervaring met al z'n voordelen. De stijl voelt jong aan, en luxueus. Totaal niet klassiek en saai.

Het geheel met de tuinmeubelen, barrelsauna en Jacuzzi® past binnen het concept dat we voor ogen hadden. We zijn daar bij jullie heel grondig in begeleid. De kleur van de kussens bepalen, bekijken wat er best zou matchen. We zijn daar helemaal in mee gegaan, op basis van de moodboards hadden we vertrouwen in jullie. 

Er zijn zoveel opties en combinaties mogelijk, het is leuk dat je daarin begeleid wordt. De samenstelling die wij kozen blijft één prachtig geheel, waar je deze ook neerzet. 

Waarom kozen jullie voor een echte Jacuzzi®? 

Er zit zoveel comfort in, het is veel meer dan een standaard bubbelbad. Je kan je volledig los laten masseren. We hameren daar ook altijd op, het is een échte Jacuzzi®. Bij elke klant geven wij de uitleg mee over de zitplaatsen, welke ideaal is voor je hoofd en nek, welke voor je rug ... De klanten, en wijzelf ook, vinden die enorm tof. Je hebt mensen die er een hele dag lang niet uit gaan. Teken dat het goed zit! 

Wat is jullie ervaring met de Jacuzzi® tot nu toe?

Perfect. Geen bemerkingen. Het toestel praat zelfs tegen jou en zegt wat er misloopt. Dat is super makkelijk en handig in gebruik. 

We wilden een bubbelbad dat makkelijk te bedienen is voor allerlei doelgroepen: de lichten vinden, het toestel aan- en uitschakelen, dat moest vanzelfsprekend zijn. Het bedieningspaneel is zo handig voor iedereen, je loopt niet meteen in het diepste niveau van de instellingen verloren bijvoorbeeld. Iedereen kan er weg mee. 

Wat was voor jullie belangrijk bij de keuze van jullie sauna?

Wij wilden een sauna die een beetje anders was dan al de andere sauna’s die we kenden. De barrel op zich vinden we een heel tof concept, en het feit dat we die in het zwart konden kiezen was perfect. We hadden direct iets van, dit is het. 

We hebben ervoor gekozen om er een extra portaaaan te laten maken vooraan, voor extra privacy bij het omkleden. Zodat iedereen zich comfortabel voelt. Die bufferzone is een toegevoegde waarde. 

Bovendien kozen wij voor een stenen, open korf. Dat geeft echt het gevoel van een klassieke Finse sauna, het feit dat je het water er overheen kan gieten. Dat vinden wij veel charmanter dan een sauna-oventje bijvoorbeeld. 

sauna-ton-binnenkant.jpg

Is het merk voor jullie belangrijk?

barrel-sauna-zwart-in-tuin.jpg

Ja, sowieso. Zeker het Belgische aspect is voor ons enorm belangrijk. Dat lokale is een rode draad binnen onze B&B in het algemeen, wij gaan daar actief naar op zoek. 

Als je bij Hanolux koopt, is het een geruststelling dat je volledig je gangen kan gaan met een groot aanbod aan Belgische Outdoor Living merken. Bijvoorbeeld het merk Wünder. Op en top van hier. 

Het is ook oerdegelijk, dat voel je. Je merkt nog dat dat ambacht is. Het hoeft op die manier ook niet van mijlenver te komen. Het is ecologischer en je steunt je eigen economie. #KoopLokaal! 

Onze bezoekers hechten hier ook veel belang aan, trouwens. Ze zijn steeds content om te horen dat het een Belgische inrichting is. Dat vond ik een zwaar pluspunt bij Hanolux. Het is uniek, een zaak die daar zoveel belang aan hecht. Dat maakt jullie een unieke speler op de markt. 

Van welke productaspecten genieten jullie het meest? 

Het comfort dat 100% goed zit. Je voelt direct dat jullie producten heel wat trappen hoger zitten dan de standaard. Om een voorbeeld te geven: als ik moe ben en ik ga in de Manutti loungebank liggen, val ik gegarandeerd in slaap. Ik zou er zo de hele nacht in kunnen liggen met een donsdeken. 

Bij onze vorige loungezetel zakten de kussens in elkaar en kreeg ik pijn aan mijn heupen. Je voelt aan de kussens van jullie loungezetel dat deze dik en kwalitatief zijn, het lijkt wel een matras. 

Het is ook zalig dat je de kussens het hele jaar door kan laten liggen, zodat het er altijd piekfijn uitziet. Die weerbestendigheid is een grote plus. Zowel in de winter, als in de zomer, ziet het er even 'af' uit. Bovendien zijn ze bestendig tegen vlekken. Ik heb er al eens koffie in gemorst, maar met water was de vlek zo weg. 

Het visuele aspect zit sowieso goed. Het is een mooi en strak design, maar toch uniek en anders. Een eyecatcher die meteen opvalt. Het is ook een warm design, zeker niet koud en kil uit RVS. 

De klanten zitten er graag in met een lekkere, warme koffie. Je ziet achteraf dat al de kussens anders liggen, omdat ze er zo in hebben genesteld en genoten. 

Welke reacties krijgen jullie zoal van de klanten die jullie B&B bezoeken? 

Er worden veel complimenten gegeven op het geheel. In het begin gaven we een goodiebag mee, en daar zat een flyer in van Hanolux. We voelden dat dit veel interesse opwekte: mensen die zelf van plan waren hun exterieur te veranderen, voelden zich wel geprikkeld.

Het voelt voor veel mensen aan als een droom om dit in je eigen tuin te hebben. Zeker die barrelsauna is een echte jaloersmaker. Wanneer ze vragen waar we die gehaald hebben, geven we met plezier jullie informatie door. 

Wat opvalt bij onze Jacuzzi®, is dat er veel klanten al een hele tijd twijfelen om er zelf eentje aan te schaffen. Die worden door een bezoek bij ons vaak over de streep getrokken. Een ideaal testmoment! 

Wat ook helpt bij die inspiratie, is de setting. Niet iedereen heeft een kei grote tuin. En dat hoeft ook niet! Hier zien ze dat een grote oppervlakte niet nodig is om die tuindromen te realiseren. 't Is niet alleen voor zij die een heel stadspark ter beschikking hebben. 

Hoe verliep de plaatsing bij jullie?

De plaatsing bij ons was een heel spektakel, want hiervoor was een kraan nodig en moesten we over ons dak heen heffen. Dat is iets wat ik nooit ga vergeten! Maar jullie hebben dit geweldig verzorgd. Topservice. Er was een groot leger aan vakmannen die alles meteen in orde zetten. 

Na de plaatsing werd nog rustig een duidelijke uitleg gegeven. ‘t Was niet zo van: het staat er nu, dus veel succes ermee. De toestellen worden tot in de puntjes overlopen, en je mag gerust nog eens bellen om vragen te stellen. De vriendelijkheid van die techniekers was opmerkelijk. Erna komen diezelfde techniekers nog een paar keer terug, en dan ken je elkaar en krijg je een band. Dat vind ik leuk. 

Je voelt dat het niet zomaar een zoveelste werkje is op de planning. Iedereen was gemotiveerd om het hier tiptop te krijgen. Jullie leken precies even enthousiast als wijzelf. 

Of je nu met 'de grote baas' of de technieker praat, je voelt geen verschil. Iedereen is gelijk bij Hanolux. Dat is onvindbaar. Hier komt weer dat familiegevoel terug, dat vind ik een enorme troef die jullie zeker moeten behouden. Die geweldige, persoonlijke aanpak.

studio-outdoor-living-architect-tekenaars-hanolux-turnhout.png

Maak je buitendromen waar

Bij Hanolux in Turnhout

Vandaag terrasverwarming gekocht met zeer deskundige uitleg van Gert. Top, aanrader!

N. Matthijs

Wat een mooie winkel. Niet alleen de producten zijn er van de hoogste kwaliteit, maar ook de service na verkoop is er eentje om U tegen te zeggen!!!

S. Scheunders

Zeer mooie winkel met kwaliteitsvolle tuinmeubelen uit het topsegment. Ook parasols, BBQ, outdoor sauna's en infrarood cabine. Vriendelijke service.

Vermeiren E.

Top kwaliteit meubelen en vooral super service van enthousiaste, eerlijke en professionele medewerkers.
Speciale dank aan topvrouw Gerda!!!

C. Billet

Zeer mooie winkel. Gevel valt niet op, maar is echt de moeite waard indien je op zoek bent naar een design lounge voor de tuin, terrasverwarming, jacuzzi of BBQ. Hulpvaardig personeel.

S. Vermeulen

Mooie winkel. Zeer goede uitleg over sauna's.
Deze week is onze sauna geplaatst. Perfect afgewerkt, alles zeer proper achter-gelaten, daarna een zeer goede uitleg over het gebruik en een leuke attentie. Kortom een aanrader.

L. Van der Eycken

Heel vriendelijk en snel antwoord op je vragen.
Zaken werden op het afgesproken tijdstip geleverd.
Zeker een aanrader.

S. Jacobs

Geweldig bedrijf!

H. Blenkers

Zeer vakkundige uitleg en goede service. Verschillende IR-CABINES mogen uittesten en dit maakt het kiezen tussen verschillende types gemakkelijker.

J. Langens

Fantastische mensen. Kom hier zeker terug!!!!

H. Jan

Deskundige uitleg door ervaren en vriendelijke mensen, een aanrader

F. Thielens

Prachtige winkel, veel keuze en goede service

J. Hellings

Vriendelijk en met verstand van zaken !

R. Coppelmans

goede service en goede kwaliteit

G. Volkaert

Super vriendelijk, Fantastische service, Niets is hen teveel om het hun klanten naar hun zin te maken. Top producten! Wij zijn fan!!!

E. De Cuyper

Correcte levering met zelfs een extra service 👌

vriendelijke mensen, waar je blij van wordt 👍

C. M. Jassens - Schmitt

Zeer tevreden over onze aankoop jacuzzi en uitstekende service.

I. Aerts

Leuke zaak waar je een prima uitleg krijgt en de plaatsers zijn ook top. Goede en snelle service!

N. Kelders

Gewoon door de eenvoud en vriendelijkheid van de eigenaars alleen al

E. Leysen

We hebben al enkele keren een aankoop gedaan bij Hanolux. Heel deskundig en vriendelijk personeel. Je kan er steeds terecht voor advies en je krijgt ook een uitstekende service na verkoop. Wij twijfelen niet en raden vrienden aan even een bezoek te brengen bij Hanolux alvorens een jacuzzi, sauna of BBQ te kopen.

K. Van Kerschaver

heel vriendelijk en CORRECT zelfs bij de kleinste dingen dikke duim

M. Severeyns

Goeie winkel voor sauna spullen en dergelijke

J. De Meulder

Alles voor de buitenkeuken.

M. Semil

Supermooie winkel en goede uitleg! Super tevreden

R. Jacobs

Lieve “Familie” Hanolux,
Van harte gefeliciteerd met de mijlpaal 50 jaar!
De gloednieuwe relatie die ik met jullie heb, voelt net zo passend en warm als de schitterende Dedons die nu in m’n tuin staan! Dankjewel.

Carine S.

Dikke proficiat met jullie prachtige zaak, die reeds 50 jaar bestaat! Top meubelen, maar vooral top medewerkers. Super enthousiaste eerlijke begeleiding in het maken van de beste keuze! Met speciale dank aan Gerda!

Catherine B.

Dank je wel voor de goede uitleg over de terrasverwarmers. Het was de verplaatsing van Mortsel zeker waard!! Top adres.

Kurt D.

Proficiat met jullie 50 jaar bestaan! Wij zijn samen met Gert opzoek gegaan naar een geschikte terrasverwarmer en gevonden! Super bedankt voor de goede service. Nog veel succes.

Pol & Marleen

Lang geleden dat iemand zo de tijd nam om alles uit te leggen over het eventueel kopen en plaatsen van een sauna. Heel ongedwongen, volledig en duidelijk. Overtuigend begin!

Ariana & Mark

Zelden zo een gepassioneerd team gezien. Proficiat met jullie 50 jarig bestaan. We will meet again!

Nico C.

1ste onthaal door Dirk was formidabel. Extra dikke pluim voor jullie zaak, super service en informatie. Top producten! Wij zijn fan!

Erwin & Jill

Proficiat met jullie prachtige zaak. De warme vriendelijkheid waar je mee wordt ontvangen is gewoonweg super! Nergens vind je zo een mooie collectie en service! Jullie zijn TOP!!

Pascale L.

Buitengewoon! Al die jaren... Wat een collectie. Wat een aandacht én wat een expertise.

Jeroen & Inge

Een hele mooie fijne zaak, eerlijk en zeer goede service! Doe zo verder!

Tiny R.

Schitterende zaak met zeer vriendelijke persoonlijke service! Een aanrader voor iemand die wat meer wil in de tuin!

Stephanie S.

Hanolux, een fantastische zaak met fantastische mensen en fantastische producten. Wij zijn al jaren fan en hopen dat jullie nog heeeeel lang blijven bestaan!

Inge D. R.

Wat een gastvrijheid en deskundigheid. Prachtige zaak met keuze genoeg. Een lust voor het oog. Wij komen graag terug!

Rob S.

Dikke proficiat, jullie hebben dan ook steeds een prima service en een vriendelijk woord en als er al eens problemen zijn, worden deze steeds zeer vlug verholpen. Ook een dikke proficiat niet enkel voor de winkel maar ook voor de mensen die aan huis de problemen oplossen.

Eric B.

Van harte gefeliciteerd met uw 50 jaar. Top kwaliteit gecombineerd met de zeer prettige persoonlijke begeleiding zijn een gouden combinatie.

Odette & Wijnand

Fijn onthaal, aangenaam vertoeven in deze mooie winkel. Alleen maar mooie dingen gezien... om even weg te dromen! Zeer goede uitleg. Fantastisch!

Ilse V.G.

Zeer vriendelijk, professionele uitleg! Top naverkoop service. Al jaren een tevreden klant.

Moonen

Wij wensen in het bijzonder Lies te bedanken voor haar deskundig advies en mooi voorstel voor de aankleding van onze tuinkamer. Dankzij haar hebben wij voor Hanolux gekozen en we zijn bijzonder tevreden met het resultaat! Ook de levering en plaatsing gebeurde zeer professioneel en met uiterste zorg. Dank aan het Hanolux team!

P. Simons

Geweldige firma die ook in de dienst-na-verkoop uitblinkt door professionaliteit: door telefonisch advies te geven heb ik het euvel zelf kunnen herstellen!
Vriendelijke en persoonlijke aanpak aan de balie, concurrentiele prijzen
en een geweldige service maken van Hanolux al 50 jaar een topfirma !
Proficiat aan het dynamisch team!!

R. Neve

Gewoon top! Super service en perfecte dienst na verkoop!! Een aanrader!! 👍👍

G. Van Loock

Ik zat met een vraag en werd binnen de 6uur geholpen door de mensen top service

I. Martens