dscf4102.jpg

Studio outdoor living

In onze outdoor living studio gaan onze ontwerpers graag op zoek naar jouw ideale terrasopstelling. Werken binnen een vooropgesteld concept, inkledingsplan of zorgvuldig uitgewerkt moodboard? Het kan allemaal!

Hoe gaan we te werk?

Benieuwd hoe we jouw oase van rust thuis creëren? Bekijk onze stappen voor het ontwerpen van iets werkelijks unieks.

showroom-hanolux.jpg

1. Kom langs in onze 3.000m² showroom

Kom langs in onze showroom en laat je inspireren door ons uitgebreide assortiment. Zo ontdekken we samen welke stijlen en opstellingen jou het meeste prikkelen.

Breng gerust foto's of plannen van je woning mee, dit helpt ons team om te werken binnen een bepaald kleurenpalet en bepaalde oppervlakte.

dscf4195.jpg

2. Tijd voor een koffietje

Oef, je bent helemaal rond geweest. Ons team heeft je begeleid met al je vragen en heeft hoogstwaarschijnlijk al enkele originele ideeën voorgesteld. 

We hebben goed naar jouw wensen geluisterd en weten in welke richting we jouw droom opstelling kunnen uitwerken.

Tijd om in de diepte te gaan
en jouw eventuele grondplannen te overlopen, een schets is vaak ook al genoeg 😉 Wanneer we genoeg informatie hebben, kunnen we aan de slag gaan met jouw buitenleven plan.

dscf4115.jpg

3. We maken je plan op

Nog even geduld, we werken volop aan jouw voorstel op maat.

Aan alles wordt gedacht
! Van de totaalopstelling tot aan de decoratieve kussens. Wanneer we zeker zijn dat alles voldoet aan jouw wensen, contacteren we jou om het plan samen te overlopen in onze showroom.

dscf4127.jpg

4. Jouw voorstel op maat

Tijd om ons voorstel te overlopen. We nodigen je graag terug uit in onze showroom. Hier kunnen we gemakkelijk jouw eigen intekening overlopen, maar ook al onze moodboards en stalen tonen die we gebruikt hebben. 

Even door de showroom lopen om ook de tuinmeubels in het echt te testen, en je hebt een erg goed idee van jouw nieuwe buitenopstelling.

Ook benieuwd naar hoe we jouw terras kunnen transformeren?

Maak van je tuin een oase van rust en kies voor iets bijzonders. Laat je gegevens hieronder achter en wij contacten je zo snel mogelijk om jouw droom te verwezenlijken.

Maak jouw afspraak