Open zondag - 30 januari 🎉

Ja, ik kom graag langs
Bubbelbaden

Bubbelbaden

Bubbelbad kopen? Heerlijk samen genieten van een hydromassage met of zonder een glas bubbels. Daarvan kom je pas écht tot rust. Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke Jacuzzi® past bij jullie levensstijl? Dat zoeken we samen uit.

Met 50 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnenin de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Ontdek hieronder onze verschillende reeksen Jacuzzi’s® of spring binnen in onze showroom van meer dan 3000m² in Turnhout.

Jacuzzi's, hot tubs en swimspa's onder 1 dak

Kom langs en bekijk ons grote assortiment Jacuzzi's, Hot Tubs en zwemspa's in onze vernieuwde 3000m² showroom.

Waarom kiezen voor een Jacuzzi®?

Ontspannend en gezond

Een Jacuzzi® is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven.

Bij regelmatig gebruik verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

Hydrotherapie

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf jouw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen.

Zo geniet je van een andere massage op elke zitplaats of ligplaats, volledig naar jouw voorkeur in te stellen.

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan je kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijg je dezelfde service en advies.

De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model je kiest.

Een aanwinst voor het hele gezin en het jaar rond

Een bubbelbad is er voor iedereen! Geniet het hele jaar rond van de weldadige kracht van warm water of koel de spa lichtjes af in de zomermaanden en zoek de verfrissing op.

Gezellige samen champagne drinken onder de sterrenhemel of de kids laten plonzen in het water, het kan allemaal!