jacuzzi-j335-bubbelbad-hanolux.jpg

Bubbelbaden

Bubbelbad kopen? Heerlijk samen genieten van een hydromassage met of zonder een glas bubbels. Daarvan kom je pas écht tot rust. Een Bubbelbad is een aanwinst voor het hele gezin. Maar welke Jacuzzi® past bij jullie levensstijl? Dat zoeken we samen uit.

Een Jacuzzi kopen? Met 50 jaar ervaring biedt Hanolux topkwaliteit aan binnen de verschillende prijscategorieën. Profiteer van onze expertise en service. Ontdek hieronder onze verschillende reeksen Jacuzzi's®, hot tubs en zwemspa's.

Of spring binnen in onze showroom van meer dan 3000m² in Turnhout.

Jacuzzi's, hot tubs en swimspa's onder 1 dak

Waarom kiezen voor een Jacuzzi®?

j400-f-groot.jpg

Ontspannend en gezond

Een Jacuzzi® is meer dan enkel pure ontspanning, dankzij het warme water en de hydrotherapie zorgt een bubbelbad voor een gezonder leven.

Bij regelmatig gebruik van Jacuzzi's® verbetert de bloedcirculatie, ontspannen gewrichten en spieren zich en vermindert de stress aanzienlijk. Al deze elementen leiden tot een betere gezondheid.

j300-uw5031-seat07-jetson.jpg

Hydrotherapie

De verschillende hydro- en massagejets zijn niet enkel heerlijk ontspannend, maar helpen ook tegen allerlei rugklachten en reuma. Kies zelf jouw persoonlijke hydrotherapie via de manuele bediening van de instellingen.

Zo geniet je van een andere massage op elke zitplaats of ligplaats, volledig naar jouw voorkeur in te stellen.

jacuzzi-j495-spa-bubbelbad-whirlool-groot-2.jpg

Een bubbelbad in elke prijscategorie

Wij hebben een hot tub voor iedereen, zo kan je kiezen uit bescheiden klassieke spa’s of echte moderne design whirlpools en alles tussenin. Bij al onze modellen krijg je dezelfde service en advies.

De opties kunnen verschillen, maar kwaliteit en innovatie blijven altijd voorop staan bij eender welk model je kiest.

jacuzzi-virtus-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-water-hanolu.jpeg

Een aanwinst voor het hele gezin en het jaar rond

Een bubbelbad is er voor iedereen! Geniet het hele jaar rond van de weldadige kracht van warm water of koel de spa lichtjes af in de zomermaanden en zoek de verfrissing op.

Gezellige samen champagne drinken onder de sterrenhemel of de kinderen laten plonzen in het water, het kan allemaal in onze Jacuzzi's®!

jacuzzi-spa-j-385-platinum-brushed-grey-lifestyle.jpg

Vraag de Jacuzzi® collectiefolder aan 👇

Meer weten over onze Jacuzzi®'s? Download onze collectiefolder, blader doorheen ons uitgebreide spa-assortiment en ontdek de mogelijkheden.

 

Download de Jacuzzi folder

Hoe kiezen tussen een jacuzzi, zwemspa of hot tub?

Je bent op zoek naar water in de tuin? Iets waar je het hele jaar door van kunt genieten? Dan ben je bij Hanolux aan het goede adres. Kies tussen tal van bubbelbad modellen voor de ultieme ontspanning bij jou thuis en profiteer van meer dan 50 jaar ervaring.

Een whirlpool spa komt in tal van varianten, wij leggen jou graag het verschil tussen de opties uit.

Een Jacuzzi® kopen

Het wereldwijd meest populaire merk van bubbelbaden is Jacuzzi®. Er is een goede kans dat je zelfs niet wist dat dit een merknaam was, als dat geen top referentie is. 

Buitenspa's onderscheiden zich doorgaans door een uitgebreide massage en ontsmettingssysteem. Er zijn tal van verschillende jacuzzi modellen en opties.

De mogelijkheden en kwaliteit van de (hydro)massage varieert sterk. Ook qua onderhoud en verbruik kan een beter merk je leven een pak simpeler maken.

Bekijk onze Jacuzzi's

Een hot tub kopen

Een hot tub is het toppunt van authentiek buiten relaxen. Verwarm je water met een houtkachel en kies uit opties zoals onder meer bubbels en verlichting. 

Ontkoppel jezelf van het drukke leven met deze traditionele manier van ontspannen.

Bekijk onze hot tubs

Een zwemspa kopen

Zwemmen in de tuin? Tenzij je een plaats hebt voor een olympisch formaat zwembad zal dit altijd een droom blijven. Enter de swimspa: in dit extra groot bubbelbad kan je tegen de stroom zwemmen.

Een betere zwemspa onderscheidt zich door een comfortabele zwemervaring die je kan personaliseren in een energiezuinig ontwerp. Zo profiteer jij het hele jaar rond van jouw spa. 

En tenslotte combineer je deze zwemervaring natuurlijk met de enigste therapeutisch getest jets ter wereld.
Deze van marktleider Jacuzzi®, zo krijg je een echt pareltje in jouw tuin.

Bekijk onze zwemspa's

jacuzzi-spa-j-335-platinium-brushedgrey-lifestyle-1.jpg

Showroom Hanolux

3000 m² aan inspiratie