Blog Terrasverwarmer met verlichting

Terrasverwarmer met verlichting

Op zoek naar een hangende terrasverwarmer met verlichting? Of toch liever een vrijstaand model. Wij overlopen graag met je enkele van onze beste infraroodverwarmers met verlichting.

beem-heatsail-new-beautiful-design-02.jpg

Gepubliceerd op 07 december 2022

Terrasverwarmer

De beste terrasverwarmer met verlichting

De ideale terrasheater voor jouw situatie is altijd persoonlijk. Zo is onder meer de openheid van je terras, maar ook je tuinopstelling erg belangrijk bij de keuze van jouw perfecte model. Benieuwd naar enkele van de aandachtspunten? Lees er dan hier meer over.

4 tips bij het kopen van een terrasverwarmer, waar op letten?

Eén lijn die we wel graag doortrekken door ons assortiment zijn kwalitatieve design terrasverwarmers die bovendien uitermate energiezuinig zijn.

Enkele van onze favoriete terrasverwarmers

De Heatsail Beem

De Beem van Heatsail is een hangende terrasverwarmer die het beste werkt boven een tafel. Standaard zit er in elk model dimbare verwarming én verlichting, maar je kan ook zelfs kiezen voor een extra verneveling optie. 

Zo geniet je het hele jaar rond van verkoeling of verwarming.

Maak je ook geen zorgen over de lengte van je tafel, de Heatsail Beem is beschikbaar in 4 verschillende lengtes: 230 cm, 290 cm, 390 cm én zelfs 520 cm. Ook kan je hem in verschillende hoogtes monteren, je kiest dus zelf hoe hoog je hem boven de tafel wilt hangen.

Los van zijn verscheidenheid is de Beem ook een echte eyecatcher bij je terras en een meerwaarde voor je buitenopstelling.

beem-heatsail-new-beautiful-design-02.jpg

De Bromic Eclipse

Strak, modern en uiterst efficiënt. De Bromic Eclipse is een vrijstaande terrasverwarmer met verlichting die je bovendien ook kunt verrijden. Zowel de verwarming als de ronde design verlichting kan je dimmen.

Door zijn hedendaags uiterlijk geeft de Eclipse een luchtige indruk mee, geen bulky grote gasheater die je terras ontsiert dus.

De Eclipse is ook beschikbaar in een pendelend variant, deze kan je monteren aan je plafond of zijmuur. Zo zijn er verschillende lengtes en vormen van bevestiging nodig. Een optie voor zowat elke terras dus.

bromic-heating-bromic-eclipse-portable-black.jpg

De Heatsail Dome

Een echte design klassieker, de Heatsail Dome is ontworpen en gemaakt in België. Met zijn dimbare verwarming en verlichting is deze hangend of pendelende Dome een breed inzetbare terrasheater. Beschikbaar in Midnight zwart en Snow wit, maar ook beschikbaar in een RAL kleur naar keuze.

Je kan de Heatsail Dome ook verplaatsen dankzij zijn wielen en kiezen voor een optioneel Bluetooth-luidsprekersysteem. De afstandsbediening is natuurlijk inbegrepen.

Let wel op bij open terrassen, de verwarmingselementen in de heaters van Heatsail zijn vrij windgevoelig. Voor open terrassen kies je beter voor een Bromic Eclipse of Heatsail Beem als je hem dicht bij de eettafel kan hangen.

heatsail-dome.jpg

Meer terrasverwarming bekijken?

Bekijk hier onze volledige assortiment

heatsail-disk-piet-boon-terrasverwarmer-terrasverwarmer-dome-kopen-2.jpg

Test zelf het verschil in onze showroom

terrasverwarming-bromic-9.jpg

Open Zondag met BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs