j400-f-groot.jpg

Wat doet een hydromassage van Jacuzzi?

Met een hydromassage ga je altijd voor een heerlijk zen gevoel, maar daar blijft het niet bij! Ook je lichaam herstelt sneller van vermoeidheid en letsels. Bij regelmatig gebruik krijg je hierdoor een fysieke en mentale opkikker.

Gepubliceerd op 06 maart 2021

hanolux-sq.jpg Geschreven door Hanolux

Bij Jacuzzi® weten ze al langer dat het aantal jets niet het belangrijkste is in een spa, maar liever wat deze jets juist doen. De perfecte combinatie van warm water en lucht, een grote variatie qua soorten jets met bovendien een optimale plaatsing. Dit en nog veel meer maakt de hydromassage van Jacuzzi® niet te vergelijken met andere massage baden.

Therapeutisch getest en personaliseerbaar

Het verhaal van Jacuzzi® begint met het zoeken naar een oplossing voor hun neefje dat leed aan pijn en reuma. Deze therapeutische achtergrond zit nog altijd verweven in hun DNA. Met nu al meer dan 65 jaar ervaring, heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne spa te perfectioneren.

Momenteel maken ze zelfs gebruik van therapeutische jets. Daarbij wordt de ligging zorgvuldig uitgekiend zodat je een hydromassage krijgt die krachtig, maar toch tegelijk zacht is.

Elk bubbelbad van Jacuzzi® is uitgerust met verschillende soorten jets die elk lichaamsdeel van de juiste massage voorzien. Daarnaast kan je elke jet individueel afstellen naar jouw smaak.

Gaat een jet iets te fel voor jou op een bepaalde plek of moet hij iets anders gericht staan? Dan zet je die specifieke jet iets zachter en pas je de richting gemakkelijk aan. Of mag het juist wat meer zijn? Dan is er een boosterswitch waarbij je kan kiezen voor een extra krachtige massage.

Een jet voor elk kwaaltje

Welke jets heeft Jacuzzi® dan eigenlijk? 🤔 Hier alvast een korte introductie:

Zo is er de NX2 jet, perfect voor je stijve nek met zijn sterk gefocuste straal water.

Of de PX jet die zachtjes pulseert op kleine groepen van spieren, zoals bijvoorbeeld je pols.

Je kan ook zalig genieten van een waterval die langs je nek over je rug stroomt en zo voor een algemene relaxatie zorgt.

Of laat je neervlijen in een therapeutische zitting die je hele lichaam een diepe massage geeft met zijn verschillende soorten jets.

Je kan zelfs plaatsnemen op de cool down locatie die speciaal ontwikkelt is om je hart boven water te houden zodat de bloedstroom weggaat van de bovenkant van je lichaam en zo hoofdpijn vermindert.

En niet alleen de jets zorgen voor een massage. Jacuzzi® heeft nu ook een hydrosoothe kussen bij de J-300 serie dat je een superieure massage van je hoofd, nek en schouders geeft.

👉 Met Jacuzzi® kies je voor een uitzonderlijk massagesysteem. De meest persoonlijke en flexibele hydromassage ter wereld.

A Jacuzzi a day, keeps the doctor away

Elke dag een kwartiertje hydrotherapie in uw jacuzzi® kan dus wonderen doen voor je lichaam én geest. Begin er de dag mee voor een energie volle start. Laat je er na het werk inglijden en alle stress zal wegdrijven. Of misschien nog snel voor het slapen gaan? Je hebt gegarandeerd een zalige nachtrust!