Blog Wat doet een hydromassage van Jacuzzi?

Wat doet een hydromassage van Jacuzzi?

Met een hydromassage ga je altijd voor een heerlijk zen gevoel, maar daar blijft het niet bij! Ook je lichaam herstelt sneller van vermoeidheid en letsels. Bij regelmatig gebruik krijg je hierdoor een fysieke en mentale opkikker.

j400-f-groot.jpg

Gepubliceerd op 06 maart 2021

Jacuzzi
Zwemspa

Bij Jacuzzi® weten ze al langer dat het aantal jets niet het belangrijkste is in een spa, maar liever wat deze jets juist doen. De perfecte combinatie van warm water en lucht, een grote variatie qua soorten jets met bovendien een optimale plaatsing. Dit en nog veel meer maakt de hydromassage van Jacuzzi® niet te vergelijken met andere massage baden.

Therapeutisch getest en personaliseerbaar

Het verhaal van Jacuzzi® begint met het zoeken naar een oplossing voor hun neefje dat leed aan pijn en reuma. Deze therapeutische achtergrond zit nog altijd verweven in hun DNA. Met nu al meer dan 65 jaar ervaring, heeft Jacuzzi® de tijd gehad om elk onderdeel van de moderne spa te perfectioneren.

Momenteel maken ze zelfs gebruik van therapeutische jets. Daarbij wordt de ligging zorgvuldig uitgekiend zodat je een hydromassage krijgt die krachtig, maar toch tegelijk zacht is.

Elk bubbelbad van Jacuzzi® is uitgerust met verschillende soorten jets die elk lichaamsdeel van de juiste massage voorzien. Daarnaast kan je elke jet individueel afstellen naar jouw smaak.

Gaat een jet iets te fel voor jou op een bepaalde plek of moet hij iets anders gericht staan? Dan zet je die specifieke jet iets zachter en pas je de richting gemakkelijk aan. Of mag het juist wat meer zijn? Dan is er een boosterswitch waarbij je kan kiezen voor een extra krachtige massage.

jacuzzi-jets-hdyromassage-2.jpg

Een jet voor elk kwaaltje

Welke jets heeft Jacuzzi® dan eigenlijk? 🤔 Hier alvast een korte introductie:

  • Zo is er de NX2 jet, perfect voor je stijve nek met zijn sterk gefocuste straal water.
  • Of de PX jet die zachtjes pulseert op kleine groepen van spieren, zoals bijvoorbeeld je pols.
  • Je kan ook zalig genieten van een waterval die langs je nek over je rug stroomt en zo voor een algemene relaxatie zorgt.
  • Of laat je neervlijen in een therapeutische zitting die je hele lichaam een diepe massage geeft met zijn verschillende soorten jets.
  • Je kan zelfs plaatsnemen op de cool down locatie die speciaal ontwikkelt is om je hart boven water te houden zodat de bloedstroom weggaat van de bovenkant van je lichaam en zo hoofdpijn vermindert.
  • En niet alleen de jets zorgen voor een massage. Jacuzzi® heeft nu ook een hydrosoothe kussen bij de J-300 serie dat je een superieure massage van je hoofd, nek en schouders geeft.

Met Jacuzzi® kies je voor een uitzonderlijk massagesysteem. De meest persoonlijke en flexibele hydromassage ter wereld.

A Jacuzzi® a day, keeps the doctor away

Elke dag een kwartiertje hydrotherapie in uw jacuzzi® kan dus wonderen doen voor je lichaam én geest. Begin er de dag mee voor een energie volle start. Laat je er na het werk inglijden en alle stress zal wegdrijven. Of misschien nog snel voor het slapen gaan? Je hebt gegarandeerd een zalige nachtrust!

Bezoek onze showroom

De showroom van Hanolux? Dat is 3.000 m² boordevol inspiratie voor jouw droomexterieur. 

jacuzzi-bubbelbad-spa-whirlpool-hot-tub-belgie-antwerpen-turnhout-hanolux-jets-buiten-spa-jaccuzi-10.jpg

Enkele van onze favoriete Jacuzzi® spa's

JHT_J235_Porcelain_OH_2023.png

J-235

Een geweldige optie voor middelgrote gezinnen die willen gaan voor kwaliteit, maar tegen een zacht prijskaartje. De Jacuzzi® J-235 is een stripped-down versie van de populaire J-300 reeks, maar moet zeker niet onderdoen voor andere budgetvriendelijke spa's.

Net zoals bij de premium reeksen kan je genieten van een echte hydromassage, simpel onderhoud met amper chloor, ergonomische plaatsen en een energiezuinig ontwerp. Iets minder toeters en bellen, wel dezelfde kwaliteit als bij de andere reeksen.

j315-jacuzzi-bubbelbad-spa-kopen-klein-ligplaats-jets-overzicht-indeling-full-hanolux.png

J-315

Dé Jacuzzi® voor koppels, kleinere gezinnen of terrassen waar er niet veel plaats is. De J-315 heeft plaats voor 2 à 3 personen en maakt deel uit van de J-300 reeks.

Bij deze premium standaard reeks van Jacuzzi® krijg je de hydromassage waar Jacuzzi® meer dan 65 jaar aan heeft gewerkt, een betere filtering, 3voudige Clearray ontsmetting (UV, Ozon en Actieve zuurstof), een energiezuinig ontwerp, fluisterstil, circulatiepomp, Hydrosooth massagekussen, ...

Je begrijpt ons wel; gewoonweg alles wat je mag verwachten van een premium spa van de wereldwijde marktleider.

j335-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

J-335

De Jacuzzi® J-335 is misschien wel ons populairste model. Niet te groot, niet te klein en voorzien van de allerlaatste snufjes net zoals alle andere bubbelbaden uit de J-300 reeks.

Bovendien wordt deze spa sinds 2020 ook geproduceerd in Europa, namelijk in het land van oorsprong voor Jacuzzi: Italië.

j375-jacuzzi-kopen-hanolux-turnhout.png

J-375

De Jacuzzi® J-375 bouwt verder op het succes van de J-335, maar dan groter. De spa is niet enkel geschikt voor meer personen, maar geeft je ook een grotere variatie in massagejets.

Zo kan je genieten van een uitgebreidere deugddoende hydromassage.

jht-j-lxl-porcelain-oh.webp

J-LXL

De Jacuzzi® J-LXL combineert het beste van 2 werelden: een hedendaags modern design met ergonimische zitjes en de gerenomeerde hydromassage van Jacuzzi®. En als dat nog niet genoeg was, heeft deze spa ook een absolute primeur: infraroodstralers in je spa.

Zo til jij je wellness ervaring naar een compleet nieuw niveau!

virtus-jacuzzi-bubbelbad-kopen-hanolux-turnhout.png

Virtus

De Jacuzzi® Virtus is werkelijk een unieke overloop spa. Met zijn strak modern ontwerp en simpele bediening is deze Jacuzzi® met zandfilter een echte eyecatcher.

Andere overloop spa's hebben altijd een aparte technische ruimte nodig, niet deze Jacuzzi® Virtus. Alles zit is één geheel waardoor de installatie super simpel is en jij ongestoorde kunt genieten van de uitzonderlijke ervaring van een overloop Jacuzzi®.

Nieuw! Hanoluxueus inspiratiemagazine

Lees het inspiratiemagazine