Stock Deals op Jacuzzi® 🎉

Ja, ik wil een top deal
jacuzzi-de-enige-echte-spa-bubbelbad-whirlpool-1024x683-large.jpeg

Bewonder Jacuzzi's bubbelbaden

Vul het formulier in en krijg de PDF met de volledige collectie van Jacuzzi® meteen in je mailbox. Droom heerlijk weg bij de vertrouwde hottubs van dit gerenommeerd en internationaal luxemerk.

Vraag de Jacuzzi collectiefolder aan 👇

Wanneer je de nieuwste catalogus van Jacuzzi® doorbladert, voel je de ontspanning binnenstromen. Jacuzzi® heeft met deze collectie werkelijk voor elke liefhebber een perfect model klaarstaan.

Het verhaal van Jacuzzi

Het verhaal van de bubbelbaden van Jacuzzi® begint in de jaren 1900 met 7 broers die verhuizen van Italië naar California. De broers richtten het bedrijf ‘Jacuzzi® Brothers’ op en mikten in die tijd vooral op toepassingen en pompen voor vliegtuigen en voor in de landbouwsector.

Het is de ziekte van de piepjonge Ken Jacuzzi die uiteindelijk zou leiden tot de Jacuzzi® bubbelbaden zoals we ze vandaag de dag kennen. Wat begon als een middel om zijn pijn en medische klachten te verlichten, groeide uit tot een wereldwijd imperium in de wellness-sector.


Ontdek meer over Jacuzzi®

Voor topatleten en levensgenieters

Jacuzzi® gebruikt de natuurlijke kracht van water en hun jarenlange productkennis om jouw lichaam te laten herstellen, ontspannen en presteren. Zo stelt het merk zich in staat om zowel de geest als het lichaam en de ziel te genezen. 

De samenwerkingen tussen Jacuzzi® met duursporters en professionele teams over de hele wereld ondersteunen deze missie.

Bezoek onze unieke showroom van 3000m² bij de beste dealer van Europa

Bij Hanolux krijg je de kans om de modellen van Jacuzzi® van dichtbij te ervaren.

Bezoek onze showroom en laat je begeleiden door de beste dealer van Europa om de volgende stap naar een zorgeloos luxeleven te zetten. 

Het Jacuzzi® spa assortiment

Waarom kiezen voor Jacuzzi?

j300-uw5267-seat04-jetson.jpg

Gepatenteerde massagejets

Meer jets zonder irritaties aan je huid? Perfect mogelijk! Bovendien zijn de jets van Jacuzzi® therapeutisch getest, kan je elke jet individueel instellen en is er een boosterswitch voor een extra krachtige massage. Om nog maar te zwijgen van de massagekussens voor je nek en hoofd.

jacuzzi-virtus-spa.png

Koning van de bubbelbaden

Met meer dan 65 jaar ervaring is elk onderdeel van een Jacuzzi® optimaal ontwikkeld. Zo scoren hun bubbelbaden als beste in de reeks op vlak van hydromassage, filtering en energiezuinigheid, maar ook op vlak van geluidsniveau, ergonomie en design.

jacuzzi-spa-j-335-platinium-brushedgrey-lifestyle-1.jpg

Dé oplossing voor chloorallergieën en huidirritaties

Dankzij de gepatenteerde Clearray technologie is er geen constante chlorering nodig. Wekelijks een korte chloorshock is voldoende om de rest van de week chloorvrij te (bubbel)baden.

De combinatie van het uv-licht met een ozonator creëert actieve zuurstof in het water waardoor je water tot driemaal beschermd is tegen bacteriën.