Poef

Extra volk over de vloer? Poef. Een handig voetenbankje nodig? Poef. Een bijzettafel waar je je boek en leesbril kwijt kan? Poef. Een poef is zo’n veelzijdig tuinmeubelstuk dat je niet zonder kan. Bekijk alle poefs op onze website.

nomad-tribu-hanolux-pouf-poef.jpg

Poef voor buiten kopen? Uitstekende keuze!

Dat je met een poef alle kanten uit kan, hoeven we je wellicht niet te vertellen. Maar wist je dat onze Belgische outdoor living merken ze ook beschikbaar maken voor alle weersomstandigheden?

Door te werken met duurzame materialen en drainerende structuren, kunnen ze tegen weer en wind. En het mooiste van al? Onze poefs gaan helemaal op in je exterieur, want ze zijn in talloze kleuren beschikbaar.

mai-pouf-poef-tribu-ottoman-hanolux.jpg

Drie soorten poefen

tribu-nomad-hanolux-poef.jpg

Poef als voetenbankje en extra zitplaats

Wie regelmatig volk over de vloer krijgt, merkt al snel dat een poef onmisbaar is. Je schuift ‘m makkelijk heen en weer rond je loungeset. Bovendien dient een poef ook uitstekend als voetenbankje. Zie jij je al relaxen in je tuin met een poef onder je voeten?

poef-pouf-touch-manutti-hanolux.jpg

Ronde poefs in alle vormen en formaten

Bij Hanolux hebben we poefs in alle vormen en formaten in huis. Organische en ronde vormen zijn het populairste. De kleur en stof? Die kies je zelf. Maak een afspraak in onze Studio Outdoor Living en kies samen met onze experts je favoriete poefafwerking. Gebruik daarvoor onze kleur- en stoffenwaaier.

tono-head-2-groot.jpg

Poef met opbergruimte, ken je de Tono poef al?

Wist je dat we zelfs een poef met opbergruimte hebben? De Tono Poef van Royal Botania heeft een stijve structuur en kan je bekleden met zowat elke textielsoort. Bovendien neemt de opbergruimte van deze poef geen water op, waardoor je spullen altijd beschermd blijven.

Kom jij onze poefen testen?

In onze 3.000 m² grote showroom in Turnhout vind je vast je smaak! 

En ons outdoor living team? Dat staat klaar om al je vragen te beantwoorden. Zij kennen immers alles van textielkeuzes, weerbestendigheid en onderhoud van jouw favoriete poef voor buiten.

hanolux-showroom.jpg

Bekijk al onze tuinstoelen

Open Zondag met zomerbar en BBQ demo's ☀️

Ja, ik kom langs